• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

07.10.2023

10:50

Upala im kašika u med! Ovi muškarci u Srbiji pored sebe imaju "zlatne koke"

Informer

Estrada

Upala im kašika u med! Ovi muškarci u Srbiji pored sebe imaju "zlatne koke"

Podeli vest

Među pripadnicima domaćeg džet-seta mnogo je uspešnih dama koje su karijeru izgradile ni iz čega i mukotrpnim radom došle na sam vrh, a uprkos slavi i novcu, većina njih je vapila za porodičnim životom, pa su odlučile da se skrase.

Naime, neke od njih sudbonosno "da" rekle su muškarcima koji su im velika podrška i oslonac, ali koji ni približno nisu uspešni kao one, štaviše, godinama žive u senci svojih žena koje su stub porodice.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, Aleksandra Prijović, udala se za naslednika imperije Živojinović, Filipa. Sin proslavljenog tenisera, Bobe i pastorak muzičkog giganta, Lepe Brene, uprkos završenom koledžu u Sjedinjenim Američkim Državama i karijeri sportskog menadžera, danas je u medijima, ali i od strane Gugla, prepoznat isključivo kao suprug mlade zvezde.

Luna Đogani i Marko Miljković

Foto: Instagram/printskrin

 

Rijaliti programi u Srbiji decenijama unazad imaju ogromnu gledanost u Srbiji, a najveća zvezda tog TV formata je upravo Luna Đogani. Naslednica Gagija i Anabele pobednica je "Zadruge 2", a na "ludi kamen" stala je sa  saborcem iz "Bele kuće", Markom Miljkovićem. Njegova popularnost, ali i imovinsko stanje pre braka sa Đoganijevom neuporedivo su manji od današnjeg, te ne čude komentari da je Miljković sebi romansom sa Lunom obezbedio "zlatnu koku".

Mia Borisavljević i Bojan Grujić

Foto: printscreen

 

Bojan i Mia upoznali su se kada je pevačica tražila pevača koji će joj pevati prateće vokale. Uveliko ostvarena i popularna, Borisavljevićevoj je za oko zapao, tada javnosti ne toliko poznat Grujić. Danas su roditelji ćerkica Eme i Tee, nastupaju zajedno, a Bojan potpisuje nekoliko Mijinih hitova. 

Severina i Igor Kojić

Foto: ATAIMAGES

 

Hrvatska pevačica Severina Vučković prošena je nekoliko puta, ali pred oltar ju je odveo Igor Kojić. Vučkovićeva je u braku provela tri godine, a za to vreme njen menadžer bio je upravo Kebin naslednik, koji se uprkos fudbalskoj karijeri, sa titule "sina folk pevača" prešaltao na zvanje "Severinin muž".

Seka Aleksić i Veljko Piljikić

Foto: ATAIMAGES

 

Jedna od najpopularnijih folkerki na ovim prostorima, Seka Aleksić, u braku je sa Veljkom Piljikićem i roditelji su sinova Jakova i Jovana. Pre veze sa Aleksićevom, Veljko je bio pripadnik njenog obezbeđenja, a varnice su sevnule na snimanju spota za pesmu "Poslednji let". Godinama se spekuliše čime se danas Piljikić bavi, ali uprkos tome, on je poznat isključivo kao Sekin suprug. 

Goca Tržan i Raša Novaković

Foto: ATAIMAGES

 

Goca Tržan proslavila se kao jedna od članica grupe "Tap O11", a nakon raspada, otisnula se u samostalne vode. Nakon braka sa Ivanom Marinkovićem, rijaliti učesnikom i ocem deteta Miljane Kulić, Tržanova je u vezu uplovila sa 14 godina mlađim bubnjarom Rašom Novakovićem

Verica Rakočević i  Veljko Kuzmančević

Foto: ATAIMAGES

 

Najpoznatija srpska modna dizajnerka, Verica Rakočević, mirnu luku pronašla je pored 35 godina mlađeg Veljka Kuzmančevića, a uprkos velikoj razlici, njihov brak traje već 10 godina. Za razliku od svih prethodnih dama sa liste, Rakočevićeva je jedina koja je otvoreno progovorila o finansijama, pa je priznala da svog muža izdržava. 

- Istina je, izdržavam ga. To je činjenica, ako je nekome bitno. Mislim da je mnogo veća tragedija ovog društva što čovek s takvim potencijalom radi za platu od 35.000 dinara i nema mogućnosti da pokaže koliko zna i ume - rekla je Verica jednom prilikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija