• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

07.10.2023

13:37

Saznajemo! Lepa Brena na gej venčanju Srbina i Hrvata u Španiji, otkrivamo detalje

Informer

Estrada

Saznajemo! Lepa Brena na gej venčanju Srbina i Hrvata u Španiji, otkrivamo detalje

Podeli vest

Lepa Brena nalazi se trenutno u Španiji, gde će večeras prisustvovati gej venčanju, saznaje Informer.

Brena je, naime, otputovala na Palma de Majorku, gde se održava dvodnevna svadba Srbina i Hrvata.

Beograđanin, zaposlen u modnoj industriji, godinama unazad živi u Španiji zajedno sa partnerom, arhitektom, a sada su nakon skoro deceniju duge veze odlučili da stanu na "ludi kamen".

Foto: ATAIMAGES

 

Muzička zvezda je na ostrvo stigla juče kako bi prisustvovala žurki zagrevanja pred ceremoniju koja se održava danas. Mladoženjina rodbina, uključujući i najbliže prijatelje, zajedno su sa pevačicom danas uživali na ručku, a uskoro bi trebalo da krenu pripreme za intimno večanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija