• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.10.2023

18:40

Goga Sekulić progovorila o odrastanju! Pevačica se prisetila početaka, a ono što je uradila za svoje fanove mnoge će iznenaditi

ATA Images

Estrada

Goga Sekulić progovorila o odrastanju! Pevačica se prisetila početaka, a ono što je uradila za svoje fanove mnoge će iznenaditi

Podeli vest

Pevačica ističe da nije zaboravila svoje početke i korene, a posebno je srećna što je strogo vaspitavana u duhu morala i tradicije.

Folk zvezda Goga Sekulić sinoć je nastupala u jednom beogradskom klubu i atmosferu dovela do usijanja.

Foto: ATAIMAGES

 

Kako kaže, nikada nije zaboravila svoje početke i korene, a posebno je srećna što je strogo vaspitavana u duhu morala i tradicije.

Ovog leta iznenadila je svoje fanove novom pesmom koja nosi naziv ''Bivši u problemu'' i ističe da je zadovoljna kako je prošla kod publike.

Foto: ATA Images

 

Goga je istakla i da je cena njenih nastupa izuzetno pristupačna, te da na njih dolazi i mlađi deo njene publike, koje ona često počasti pićem.

Moja cena je lepa, može svako da plati moj nastup, ali videću sa menadžerom da podignemo malo. Bolje da svi budu zadovoljni i da se radi. Ima dece koja dođu na moj nastup, imaju samo za kartu i celo veče piju vodu, pa im često pošaljem turu pića. Sve što je brzo, to je i kuso - izjavila je pevačica za domaće medije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija