• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

10.10.2023

15:46

Aleksandra Prijović zakazala i petu Arenu Zagreb, pa Hrvatima dala intervju: Evo šta je rekla o Rozgi, pitanje o Karleuši preskočila

E-Stock

Estrada

Aleksandra Prijović zakazala i petu Arenu Zagreb, pa Hrvatima dala intervju: Evo šta je rekla o Rozgi, pitanje o Karleuši preskočila

Podeli vest

Aleksandra Prijović progovorila je u intervjuu koji je dala hrvatskim medijima o muzici, odnosu sa Lepom Brenom, a na pitanje o Jeleni Karleuši odbila je da odgovori.

Muzička zvezda Aleksandra Prijović najavila je i peti koncert u zagrebačkoj Areni. Pevačica je time postala prva i jedina žena koja je uspela da rasproda najveću dvoranu kod suseda, a sada je dala i svoj prvi intervju Jutarnjem listu, u kojem je progovorila o brojnim estradnim temama.

Kada je muzika u pitanju, ja mogu sve da poslušam. Svako ima neki svoj ukus. Ja nisam nikog naterala da me sluša, muzika je za mene najlepša stvar, ceo život sam okružena njome. Gde god da odem i gde god da izađem, važno mi je da je muzika kvalitetna. I gde god da izađem, važno mi je raspoloženje - nekad mi paše nešto lagano, nekad pop, nekad nešto drugo... Kad je muzika u pitanju, tu sam jako široka. A neko ko ne voli moju muziku, ne mora ni da je sluša. 

Foto: IM Live Production

 

Pitali su Aleksandru i hoće li joj na nekom od koncerata doći prijatelji iz detinjstva.

- Naravno, doći svi moji prijatelji iz Belog Manastira. Moram da pozovem sve drugarice.

Kako je zakazala i petu, rekordnu, Arenu, otkrila je i da li joj je Brena čestitala na enormnom uspehu. 

- Mislim da ne zna još uvek za petu Arenu. Čule smo se juče ili prekjuče, ali joj nisam rekla. Čestitala mi je na ostalim objavama i koncertima - kaže Aleksandra, pa odgovora da li joj smeta što je nazivaju Breninom snajom.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Filip ima svoju majku Zoricu, tako da ja nisam njena snajka. Srećna sam što sam u porodici i imam prilikun da me savetuje jedna legenda. Iako je ona za javnost Lepa Brena i koja je dobar čovek. Znači mi svaki njen savet. 

Na pitanje da li je videla prozivke Jelene Karleuše, te, kako bi srušila pevačicine predrasude, koju svoju pesmu bi joj preporučila da posluša, Aleksandra je odbila da odgovori. 

Naposletku, Prijovićeva je podelila da joj je od kolega u Hrvatskoj, jedino Jelena Rozga uputila reči podrške.

- Imam ovde mnogo prijatelja, ali od javnih ličnosti, zasad, mi je samo Jelena Rozga čestitala.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija