• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

11.10.2023

16:00

(FOTO) Glam Galaxy Suzane Perić Premijerno na Serbia Fashion Week-u u Novom Sadu!

Marija Timotijević

Estrada

(FOTO) Glam Galaxy Suzane Perić Premijerno na Serbia Fashion Week-u u Novom Sadu!

Podeli vest

Kolekcija koja oduzima dah na Nedeljama mode u Čikagu i Atini.

Jedna od najpoznatijih srpskih dizajnerki, Suzana Perić, predstaviće svoju novu stvaralačku misiju na Serbia Fashion Week-u, za žene svih generacija i iz svih delova sveta. Posetioci Nacionalne nedelje mode imaće priliku da pogledaju kolekciju Glam Galaxy premijerno u Srbiji, u Novom Sadu u nedelju, 15. oktobra u 21 čas u Master centru Novosadskog Sajma. Samo pet dana posle ove premijere, ljubitelji mode će prisustvovati reviji Suzanine nove kolekcije u Čikagu, na prestižnom World Fashion festivalu, dok će 30. oktobra biti predstavljena na Fashion Week-u u Atini.

Foto: Marija Timotijević

 

 

Premijerno na Nacionalnoj nedelji mode u Novom Sadu, posetiocima će biti predstavljena autentična stilska vizija cenjene srpske dizajnerke koja je stekla poštovaoce širom Evrope, predstavljajući svoje kolekcije na najeminentnijim modnim događajima i nedeljama mode. Da lepota dolazi iznutra i da su godine samo broj, svojim prisustvom će pokazati i poznata novinarka i voditeljka, Biljana Obradović koja je, kao zaštitno lice kolekcije Glam Galaxy, primer kako žene i posle četrdesetih, mogu raskošno pleniti svojom lepotom i stilom. Mecosopran i solistkinja Beogradske opere, Ljubica Vraneš će svojim scenskim  nastupom uneti duh glamura i osvetliti pozornicu manifestacije Serbia Fashion Week tokom predstavljanja nove kolekcije Suzane Perić. 

Foto: Marija Timotijević

 

 

Suzana Perić  kroz kolekciju Glam Galaxy predstavlja haljine od svile i brokata, smelih krojeva, obogaćene detaljima ručne izrade.  Poigrava se klasikom dovodeći je u kontekst popularnog futurizma. Ženskim odelima daje novi sjaj rušeći konvencionalne kanone. Blejzeri postaju umetnost koja se nosi, bluze i korseti pretvaraju se u drugu kožu koja slavi snagu ženstvenosti. Koloristički kolekcija osvaja hrabrim tonskim dijalozima. Srebro i zlato se slivaju u jedinstveni tok otmene senzualnosti dok detalji u vidu bisera, tirkiza i kristala slave večitu žensku zaljubljenist u lepotu. Akordi kraljevski plave ili kardinalske crvene sada se pojavljuju u novom kontekstu - slave prošlost i streme ka budućnosti.

Foto: Marija Timotijević

 

 

Glam Galaxy  sa Suzanom Perić je korak dalje u umetnočkom stvaranju, polje u kojem  glamur nema potrebe prevoditi. On se instinktivno razume i oseća. Lepota dolazi iznutra, a glamur osvaja svet!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija