• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.10.2023

15:15

Ceca majci bolesnog dečaka saopštila da mu plaća lečenje, ona odmah briznula u plač! Humani gest Ražnatovićeve zapalio mreže!

Kristijana Ćaćić

Estrada

Ceca majci bolesnog dečaka saopštila da mu plaća lečenje, ona odmah briznula u plač! Humani gest Ražnatovićeve zapalio mreže!

Podeli vest

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović postala je viralna na društvenim mrežama kada se pojavio emotivni video u kojem majci bolesnog deteta obećava da će platiti njegovo lečenje.

Naime, Ceca je došla u posetu dečaku koji voli njene pesme, a tom prilikom je saznala da dete boluje od teške bolesti, kao i da njegova porodica nema sredstva za lečenje.

- Koja su sredstva potrebna za to? - pitala je Ražnatovićeva, a nakon što joj je majka mališana odgovorila da lečenje košta 19 hiljada evra, Ceca je rekla:

- 19 hiljada evra? Pa, ja ću vam pomoći. Ja ću vam dati te pare. Nisam znala uopšte da to može... - rekla je Ceca u emisiji "Srce za decu" koja se emituje na Blic televiziju.

Posle njenih reči majka je počela da plače, a na ivici suza je bila i pevačica:

- Nemojte molim vas, taman posla... Samo da postoji lek. Rasplakaćete me, nemojte molim vas... - rekla je ona koja na kraju ipak nije uspela da zadrži suze.

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija