• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

12.10.2023

23:19

Oglasila se Ina Gardijan za Informer! Evo šta kaže o njenoj vezi sa Duškom Tošićem

Informer

Estrada

Oglasila se Ina Gardijan za Informer! Evo šta kaže o njenoj vezi sa Duškom Tošićem

Podeli vest

Vest da je fudbaler i suprug jedne od najvećih muzičkih zvezda na našim prostorima, Jelene Karleuše, u vezi sa njenom koleginicom Inom Gardijan odjeknula je kao bomba.

Kako je Informer prvi pisao, Tošić i Gardijanova u vezi su već neko vreme i planiraju da stanu na "ludi kamen", a jedino što ih sprečava je njegov, još uvek važeći, brak sa Jelenom.

Ovim povodom, kontaktirali smo Inu koja je naša saznanja demantovala.

- Molim vas da to ne pišete jer to nije istina. Poslale su mi drugarice i jedino što mogu da kažem jeste da to nema veze s vezom - kaže Ina Gardijan za Informer. 

Podsetimo, prema pričama izvora Informera, Duško i Ina već dugo se viđaju, a par se ranije ni skrivao, pa su tako viđeni i kako razmenjuju nežnosti na jednom prestoničkom splavu, na privatnoj zabavi.

Katarina je te noći pevala na jednoj privatnoj proslavi na Adi, na kojoj je bio prisutan i Duško. Nakon nekog vremena, kada je većina zvanica otišla, počeli su da razmenjuju nežnosti naočigled prisutnih - priča izvor, pa dodaje:

Njihova veza je ozbiljna, sve što Tošića sprečava da zaprosi Katarinu je to što mu Karleuša ne da razvod. Njih dvoje često putuju i nerazdvojni su - završio je izvor za Informer.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Rusi došli na 20 km od Harkova!
Planeta

Hitno! Rusi došli na 20 km od Harkova!

Ruska vojska napala je selo Glubokoe u Harkovskoj oblasti, na manje od 23 kilometra od severnog predgrađa Harkova., a rusko ministarstvo odbrane objavilo je spisak naselja koje je u ovoj oblasti za kratk ovreme zauzela grupa Sever.

11.05.2024

12:09

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija