• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

17.10.2023

15:23

Imala 147 kilograma, a sada izgleda potpuno drugačije! Prepoznajete li ovu pevačicu, rekli su joj: "Bolje da te zovu Bucka, nego debela"

printscreen instagram

Estrada

Imala 147 kilograma, a sada izgleda potpuno drugačije! Prepoznajete li ovu pevačicu, rekli su joj: "Bolje da te zovu Bucka, nego debela"

Podeli vest

Nekadašnja učesnica takmičenja "Zvezde Granda" imala je ozbiljnih problema s kilažom. Međutim, ona je drastično smršala i sada se pojavila u javnosti potpuno neprepoznatljiva.

Reč je o pevačici Slađani Đorđević kojoj su nadimak Bucka dali Saša Popović i Saša Žika Jakšić, tvorci takmičenja "Zvezde Granda".

Foto: YouTube prntscreen

 

 

- Rekli su, hajde da te zovemo Bucka, bolje Bucka nego da te zovu debela. Meni to tada nije smetalo, bila sam potpuno drugačija - ispričala je pevačica u emisiji RTS Ordinacija.

U startu gojazna, Slađana je u periodu od deset godina nakon takmičenja dogurala do 147 kilograma.

- Dok sam imala tu kilažu, bilo me je sramota da kažem koliko imam kilograma. Godine 2016. kada sam stala na vagu, imala sam 147 kilograma. Tada nisam ni bila svesna koliki problem sam imala, a u to stanje sam došla zbog nekih emocionalnih stanja i to je bilo opsesivno kompulzivno prejedanje - navodi pevačica Slađana Đorđević i dodaje da su prošle dve godine otkako je uspela da prevaziđe želju za prejedanjem.

Foto: printscreen instagram

 

 

Slađana se borila protiv gojaznosti na razne načine. Prvo je posegla za jednom dijetom iz ranijih dana.

Međutim, ni posle dva meseca, uz redovne treninge tri puta nedeljno, Bucka nije uspela da smrša ni gram.

- Trener je mislio da nešto varam - kazala je pevačica svojevremeno za Glossy.

Analize su pokazale da joj je hormon štitne žlezde smanjen kao i tromesečni šećer, a antitela štitne zležde malo povišena. Pošto lekari nisu smatrali da su vrednosti toliko promenjene da je potrebna terapija, Bucka se okrenula hrono ishrani. Uspela je da mršavi dva do tri kilograma mesečno.

Do marta 2018. godine uspela je da oslabi još 18 kilograma, bila donekle zadovoljna, ali je htela još da smrša. Rešila je da proba keto ishranu.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

Prvo je sastavila jelovnik sama, a onda od velike količine proteina, kako kaže. Zatim je potražila i stručnu pomoć.

- U ketozi sam bila tačno 14 dana i za to vreme sam smršala 11kg. Nestvarno zar ne? Međutim količina moje sreće je pala u vodu kad sam dobila bolove u bubregu, I analize koje se rade na 7 dana pokazale su da imam početak oštećenja bubrega - ispričala je Bucka.

Vratila se na kombinaciju stare dijete i hrono ishrane. Do 2022. godine, ukupno je smršala 40 kilograma. "Ne zaboravite: kad dijeta `ne radi` problem je endokrina... I, naravno, ne odustajte nikada", poručuje pevačica.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija