• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

19.10.2023

13:20

Karijeru je započela kao plavuša! Danas važi za jednu od najatraktivnijih, a ovako je Katarina Živković izgledala na početku karijere (FOTO)

ATA Images

Estrada

Karijeru je započela kao plavuša! Danas važi za jednu od najatraktivnijih, a ovako je Katarina Živković izgledala na početku karijere (FOTO)

Podeli vest

Pevačica je pohađala medicinsku školu, ali se ovim zanimanjem nikada nije bavila.

Devojčurak duge, plave kose muzičku karijeru započela je veoma mlada tokom takmičenja za "Zvezde Granda".

Tada je izgledala potpuno drugačije, a koliko se zapravo transformisla svedoči i fotografija iz detinjstva, koja ovih dana kruži mrežama. Ukoliko niste uspeli da je prepoznate u pitanju je Katarina Živković. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Pevačica se još kao jako mlada otisnula u pevačke vode. Sa samo 13 godina već je bila na prvoj audiciji, a pevala je i u bendu sa svojom braćom. Uporedno sa muzikom, Katarina je pohađala medicinsku školu, ali se ovim pozivim nikad nije bavila. 

Foto: ATA Images

 

U "Zvezdama Granda" Katarina je uspela da se plasira u top dvanaest, a veliku pažnju medija na sebe je skernula nakon što je učestvovala i pobedila u rijalitiju "Farma". 

O transformacijama i plastičnim operacijama kojima se podrvgla, Katarina je svojevremeno rekla:

- Ja sam svoje grudi uvećala tako da i dalje izgledaju prirodno, i to je jedina operacija koju sam na sebi imala. O mom licu i koži brine doktorka Kristina Davidović, koja je u svom poslu najbolja. Treba negovati prirodan izgled, biti fizički aktivan i jesti ono što vašem organizmu prija. Doduše, nisam nutricionista i zato ne bih konkretno preporučivala šta se sme, a šta ne jer nismo svi isti - rekla je jednom prilikom pevačica za medije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Opozicija plasira laži o investicijama u Novom Sadu i Nišu!
Politika

Vesić jasan: Opozicija plasira laži o investicijama u Novom Sadu i Nišu!

Deo opozicije plasira laži u vezi sa Novim Sadom i Nišom sa ciljem da dokaže kako se u te gradove ulaže manje nego u Beograd, izjavio je član Predsedništva SNS Goran Vesić i dodao da građanke i građani treba da znaju da se i u druga dva najveća grada u Srbiji vodi politika razvoja, investicija i izgradnje koja obezbeđuje nova radna mesta i viši životni standard.

26.05.2024

14:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija