• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

23.10.2023

17:45

Velika radost u domu pevača! Život joj je bio ugrožen, a sada je Bojan Lexington krstio ćerku, supruga podelila detalje (FOTO)

Printscreen/Instagram

Estrada

Velika radost u domu pevača! Život joj je bio ugrožen, a sada je Bojan Lexington krstio ćerku, supruga podelila detalje (FOTO)

Podeli vest

Bojan i Aleksandra juče su krstili svoju najmlađu naslednicu, a intimnom veselju prisustvovali su najbliži.

Nakon dosta brige i stresa koji su Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra proživeli otkako se rodila mala Helena, konačno je došao i jedan od najveselijih dana za njihovu porodicu.

Foto: Privatna arhiva

 

- Juče je bio poseban dan, naša Heni se krstila - napisala je Aleksandra uz fotografiju ćerkice a potom dodala još jednu fotografiju:

- Koja je postala pravi smeško.

Foto: Privatna arhiva

 

Kuma koja je krstila pevačevu mezimicu je Aleksandrina bliska prijateljica, kojoj je Bojanova supruga ovom prilikom uputila veliku zahvalnost.

- Helena je dobila svoju duhovnu mamu koja je bila uz nju i mene od samog početka. Moja Biki, hvala ti - napisala je ona na jednoj od zajedničkih fotografija sa krštenja.

Foto: Privatna arhiva

 

Helena je bila obučena kao prava princeza. Nosila je belu haljinu sa tilom, a na glavi je imala beli rajf sa cvetićima i sitnim kristalima. Osmeh njihove ćerke vredeo je svakog stresa kroz koji je porodica prošla.

Foto: Privatna arhiva

 

Podsetimo, mala Helena je nakon rođenja morala da ide na operaciju. Aleksandri su lekari savetovali da prekine trudnoću, ali ona se ipak nadala najboljem.

Na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života. Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim s radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista, osim tog saznanja, sve je bilo u najboljem redu do samog kraja, zaključno sa porođajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada – svojevremeno je Aleksandra obavestila javnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija