• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

23.10.2023

22:17

"Ja pe*der, a njoj otvoreni kondomi po stanu!" Bivši udario na Mladenovićku i sasuo niz optužbi (FOTO)

Informer/Instagram

Estrada

"Ja pe*der, a njoj otvoreni kondomi po stanu!" Bivši udario na Mladenovićku i sasuo niz optužbi (FOTO)

Podeli vest

Mladić nepoznat javnosti je najpre na Instagram profilu podelio fotografiji i snimke kojima dokazuje da je bio u vezi sa Aleksandrom Mladenović, a zatim izneo šokantne optužbe na račun pevačice.

Nakon što je "Informer" došao u posed setu fotografija i video snimaka na kome se jasno vidi da je pevačica Aleksandra Mladenović veoma prisna sa izvesnim mladićem koji je nepoznat javnosti, dečko je izneo ozbiljne optužbe na pevačicin račun nakon što ga je ona optužila da ju je prevario. 

Foto: ATAIMAGES

 

-Idi i ne vraćaj se više! Voliš muškarce, varao si me, naručivao si devojke. Imao si pre nedelju dana drugu sa kojom si dugo. Mrtav si za mene! Mrtav! - poslala je najper Aleksandra poruku svom dečku gde da je između ostalog optužila da volim pripadnike istog pola.

Foto: Informer

 

Na ove optužbe ni mladić nije ostao dužan pevačici, pa je izneo šokantne tvrdnje na Mladenovićkin račun.

-Nikad se nismo videli, upoznali, a prvu noć me je zvala kod sebe u stan gde sam boravio tri, četiri dana mrtva pijana i ja nastavim vezu sa takvom devojkom. Prvo krevet, pa upoznavanje, a ovako glumi poštenje. Prvu noć kada sam došao otvoreni kondomi i ladica, fale dva. Ko zna gde je bila burna noć. Toliko od mene - napisao je dečko na Instagram profilu. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija