• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.S/M.B.

30.10.2023

20:13

"Lakše mi je bez Uraganki!" Sanja Vučić o novom albumu i koleginicama: Otkrila i koju Prijinu i Karleušinu pesmu bi preuzela (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

"Lakše mi je bez Uraganki!" Sanja Vučić o novom albumu i koleginicama: Otkrila i koju Prijinu i Karleušinu pesmu bi preuzela (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Sanja Vučić objavila je album "Remek-delo", a tim povodom organizovala je promociju kojoj prisustvuje i ekipa Informera.

Sa samom početku, nekadašnja predstavnika Srbije na "Evroviziji" progovorila je o albumu prvencu.

- Naziv albuma je sam po sebi hrabar. Mada i ja sam samouverena što se tiče mog stvaralaštva. Kad sam rekla "remek-delo" nisam mislila da sam riba, nego da sam okrnjena. Radila sam na njemu tri meseca. Ne volim da izdvajam mnogo vremena kada stvaram, jer mi sve brzo dosadi. Imam duet sa Nućijem jer je lak za saradnju. Lavovi smo u horoskopu. Samo sa takvima snimam duete. 

Foto: ATAIMAGES

 

Mnogi su očekivali da se na albumu nađe i duet sa Teom Tairović.

- Tea i ja smo imale mnogo obaveza. Nismo htele da žurimo, pa je ona izrazila želju da sačeka. Očekujte duet za kraj godine. 

Sanja je otkrila i koje pesme svojih koleginica bi volela da je snimila.

- Sviđa mi se pesma Tee Tairović "Budalo", "Sve po starom" Aleksandre Prijović, "Na zemlji Bog", Milice Pavlović i "Romane" i "Mašala" sa Karleušinih albuma. 

Foto: ATAIMAGES

 

Otkrila je i da li joj je lakše kao solo izvođaču ili kao članici grupe "Uragan".

- Lakše mi je da nastupam kao solo izvođač. Naravno, postoje segmenti gde mi je otežavajuće. Mnogo je lakše pevati sa dve devojke, nego sam. Mada, lakše je i kada komuniciram s vama, pa može neko da odgovori umesto mene - kaže Sanja.

Ostatak intervjua pogledajte u videu ispod teksta.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija