• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

31.10.2023

09:23

Operisala nos, usne, jagodice, kapke i sredila zube! Pojavila se stara fotka Elene Kitić, ni Mile je ne bi prepoznao

ATAIMAGES

Estrada

Operisala nos, usne, jagodice, kapke i sredila zube! Pojavila se stara fotka Elene Kitić, ni Mile je ne bi prepoznao

Podeli vest

Elena Kitić sinoć se pojavila na promociji albuma koleginice Sanje Vučić i posle dugo vremena dala izjavu za medije, a fotoreporteri su imali priliku da uslikaju mladu pevačicu koja se retko viđa u javnosti.

Elena, ćerka Mileta Kitića, sinoć je imala anskiozni napad pred pedstavnicima sedme sile s obzirom na to da nije navikla da daje izjave. Međutim, ono što su mnogi komnetarisali je njen izgled i činjenica da je fizički potpuno drugačija nego pre. 

Foto: ATAIMAGES

 

 

U svoj izgled Elena ulaže dosta novca. Osim što troši na skupe krpice, novac očigledno rado daje i na plastične operacije.

Sada je na jednoj stranici na Instagramu osvanula slika Elene Kitić pre svih operacija i tada je izgledala drastično drugačije nego danas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

 

Povećala je usne, a spekuliše se da je radila grudi, zatezala kapke i smanjila nos.

"Radilo se ovde", "Šta pare rade", "Pa dobro, samo nos, usta, kapke, jagodice, zube", "Šta je ovo", "Bukvalno je promenila celo lice" - bili su samo neki od komentara.

Foto: Youtube prntscreen

 

 

Osim ove slike koja se pojavila, i na drugim slikama iz prošlosti Kitićeve, još pre nego što je postala pevačica, primećuje se da je izgledala potpuno drugačije, ali Elena nikada nije govorila o intervencijama koje je imala. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 5 meseci

Garantujem da je ni rođena majka ne bi prepoznala ... Ne bio joj u koži kad bude 50, 60 ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija