• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

02.11.2023

22:45

Jelena Karleuša pokreće biznis uz pomoć veštačke inetligencije! Pop zvezda uplovljava u modnu industriju

printscreen instagram

Estrada

Jelena Karleuša pokreće biznis uz pomoć veštačke inetligencije! Pop zvezda uplovljava u modnu industriju

Podeli vest

Diva će uploviti u novi biznis, koji u svetu radi samo par zvezda poput Kim Kardašijan i Paris Hilton.

 

Jelena je dobila ponudu da sarađuje sa svetskim brendovima i bude njihov posrednik i to uz pomoć veštačke inteligencije.

Foto: printscreen/K1

 

- Jelena na dnevnom nivou dobija mnogo poslovnih ponuda. Neke su vezane za muziku, neke za investicije, a skoro je stigla i jedna koja se tiče garderobe, nakita, generalno sve što ima veze sa tim kako dama u svetu šou biznisa treba da izgleda. Tehnologija je uznapredovala i sada postoje programi pomoću kojih se ideje relaizuju drastično brže. Karleuša je uvek išla u korak, ako ne i ispred sveta, i to su prepoznale kompanije koje sa njom planiraju saradnju. Ona bi na neki način bila glavna spona između klijenta i prodavca. Njoj je to interesatno jer prati aposlutno sve što ima veze sa šou biznisom. Ona tačno zna kako bi muzičke, glumačke, ali i generalno javne ličnosti trebalo da se oblače za javno predstavljanje - priča sagovornik i dodaje:

Foto: printscreen

 

- Jelena bi trebala da otvori firmu u kojoj bi bili obučeni i stručnjaci po njenim instrukcijama. - Brendovi sa kojima bi sarađivala su upravo oni koje i sama nosi. Ona bi bila glavni zastupnik za Balkan. Pored muzike to bi joj bio dodatni posao koji će joj doneti odličnu zaradu i to na dnevnom nivou. Imala bi tim ljudi kojim će da rukovodi. Retko ko se razume u odevne kombinacije, šminku, estetski izgled na sceni i van nje kao ona. Ona to živi i na prvi pogled zna šta na nekoj ženi bilo da se bavi pevanjem, plesom ili je domaćica može dobro da stoji. Uz pomoć programa koji kreira to što ona zamisli kljenti će odmah moći da vide rezultet vizealne promene identiteta. Verujte mi super je stvar, samo Jelena da krene u akciju. Ovaj posao će joj dati još mnogo mogućnosti. U svetu to radi Kim, Paris Hilton i možda još dve ili ti slavne ličnosti. To im je usputni posao jer koriste svoju ideju sa veštačkom inteligencijom - završava on za Kurir.

Jelena bi, u ovom slučaju mogla da radi vizuelni identitet svojih koleginica za solističke koncerte, nastupe i da im osmišljava neobične stajlinge u skladu sa njihovim likom i delom i sve to uz saradnju sa poznatim modnim kućama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija