• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

03.11.2023

13:50

"Jedan brend je prekinuo saradnju s Bakom zbog skandala" Poznati influenser Milan Maglov u Informerovom podkastu o svim tajnama ovog zanimanja (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile, Instagram

Estrada

"Jedan brend je prekinuo saradnju s Bakom zbog skandala" Poznati influenser Milan Maglov u Informerovom podkastu o svim tajnama ovog zanimanja (VIDEO)

Podeli vest

Poznati influenser i stručnjak za Marketing, Milan Maglov u Informerovom podkastu govorio je o svim tajanama svog zanimanja, ali i o svom vrtoglavom uspehu koji je postigao bez tuđe pomoći.

Jedan od najuspešnijih domaćih influensera za Informer je progovorio i o onima koji su zbog svoje reputacije dospeli na "crnu listu" klijenata. Jedan od njih, svakako je Baka Prase koji je zbog svojih poteza izgubio značajne klijente: 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Jedan brend telefona je imao fenomenalne rezultate sa Bakom Prasetom, ali je prosto došao jedan momenat kada su i oni morali da se povuku zato što su izbili ti neki skandali - kazao je Maglov.

Šta je još ispričao Milan Maglov u najnovijem Informerovom podkastu, pogledajte sutra, 4. novembra u 22.30 časova na Informer TV-u:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija