• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs/D. I.

07.11.2023

12:08

Brena mu platila hotel kad je čula da je bez para: Pevač se pojavio kod nje na koncertu bez karte, a onda dobio sve

ATAIMAGES

Estrada

Brena mu platila hotel kad je čula da je bez para: Pevač se pojavio kod nje na koncertu bez karte, a onda dobio sve

Podeli vest

Mladi bosanskohercegovački pevač Maid Hećimović ispričao je kako se na koncertu Lepe Brene pojavio i bez ulaznice i bez para, a onda dobio i fotografiju s njom, ali i prenoćište.

Maid je ispričao jednu anegdotu koja se odigrala u bekstejdžu kada su fanovi pohrlili da se slikaju sa Lepom Brenom nakon njenog koncerta na koji je on, kako kaže, jedva uspeo da ode. 

Foto: youtube/printscreen

 

 

- Krenuo sam iz Orašja u Beograd na koncert, ni kartu nisam imao, ali sam znao da moram da odem. Stigao sam ispred Arene, tražio kartu i ništa. Slučajno sam ugledao jednog druga, koji je kod nje bio u spotu, pa je uspeo da me uvede - počinje Maid.

Nakon koncerta, pevač je uspeo, kako kaže, i da se "ugura" u bekstejdž da se slika sa Brenom i strpljivo je čekao, međutim obrt dolazi upravo tada kada on stiže na red. 

- Da li mogu samo da jedem, pa ćemo posle svi da se slikamo? - rekla je Brena u tom trenutku.

Tada je ovaj šarmantni Bosanac verovatno zauvek pridobio srce ove velike zvezde, jer se nakon njegovog odgovora slatko ismejala. 

- Ma znaš šta Breno, ja nisam imao ni karte, ne znam ni gde ću spavati ovde, nisam imao ni para ni ništa, pa se ti ne slikaj sa mnom - rekao joj je pevač.

Foto: Branko Pantelić

 

 

Nakon ovoga, pevačica ga je zagrlila i stavila u krilo, a ono što je usledilo Maid će pamtiti dok je živ. 

- Pozvala je svoju pomoćnicu i nešto prodiskutovala sa njom, a onda mi je rekla da mi je platila hotel i sve - otkriva Maid za Telegraf.

U tom trenutku, za pevača je ovo bila ogromna stvar, a Brena je opravdala svu onu ljubav koju, kako kaže, prema njoj gaji još kad je bio dečak. 

- Mene ona jako podseća na moju pokojnu majku - istakao je Maid.

Ipak, Lepa Brena i Maid ostali su u kontaktu, a pevačica ga je čak zvala i da joj bude gost na koncertu u njegovom rodnom Orašju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija