• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

07.11.2023

18:45

"Nisam dobio ni dinar za ulogu u "Zoni Zamfirovoj" Milan Vasić prozvao producenta: Treba da se plaši Boga

Antonio Ahel/ATAImages

Estrada

"Nisam dobio ni dinar za ulogu u "Zoni Zamfirovoj" Milan Vasić prozvao producenta: Treba da se plaši Boga

Podeli vest

Glumac Milan Vasić (44) kaže da nije dobio nijedan dinar za glavnu ulogu u čuvenom ostvarenju "Zona Zamfirova".

Nisam isplaćen nijedan dinar. Mislim da sam čak i u gubitku. Rekao sam producentu da me se ne plaši jer ga neću tužiti. Jedino treba da se plaši boga, jer on sve vidi. Svako može da prevari nekog. Dao sam sto posto od sebe, uživao sam u snimanju, ali da tako nešto neko uradi, besmisleno mi je. Pogotovu glavnom glumcu koji je nosio ceo film. Jadno je to. Svima kažem da me se ne plaše, neću da se bunim - rekao je Milan.

Vasić se pre nekoliko godina i fizički sukobio sa producentom filma "Zona Zamfirova", Miroslavom Mitićem. Problem je nastao kada je Vasić video raspored gradova koji mora da se poseti.

Da, sve je tačno! Milan me je pretukao. Jedino što me teši jeste da je film na pretpremijerama u Senti, Vranju, Aleksincu i Pirotu dosad pogledalo više od deset hiljada gledalaca - izjavio je Mitić, piše Kurir.

Milan Vasić je ovu priču oštro demantovao.

Ako možeš da se tučeš i pevaš do pet sati, onda svaka čast. Ko je to bre izmislio da se producent i ja tučemo? - kazao je tim povodom Vasić.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Vasić: Ostajem na Kosovu i Metohiji

Milan trenutno živi i radi na KiM, a na pitanje kako razume trenutna dešavanja u našoj južnoj pokrajini i da li ga plaše sukobi i nemiri, kaže:

- Ne plaši me. Celo leto sam proveo na Kosovu i Metohiji, na Šar-planini. Tri meseca sam snimao autorsku emisiju, kojom želim svima da predstavim našu planinu kao nešto najlepše. Tokom snimanja te emisije obilazio sam Kosovo uzduž i popreko. Ljudi me vole i poštuju. Na Kosovu me gledaju kao njihovog ambasadora. Idem stalno u Metohiju, posećujem decu koja igraju folklor, slikam se sa njima. Obećao sam deci iz Velike Koče i Orahovca da ću se potruditi da dobiju trenerke za fudbal. Uspeo sam uz pomoć mog prijatelja, fudbalera Nenada Krstičića, da obezbedim trenerke za 70 dece. Pokrenuo sam humanitarnu akciju za jednog čoveka iz Gotovuše na Šar-planini koji nema oba bubrega. Na računu je imao 2.000 evra, a bilo mu je potrebno negde oko 70.000. Uspeo sam da obezbedim skoro ceo iznos, čak sam prodao i Bogdanovićev dres. To mi je jako lepo.Njegovo matično pozorište je u Prištini i kaže da će tu ostati do penzije.

Foto: Printscreen Insatgram/milanvasic_official

 

- Mogao sam u jednom trenutku da biram pozorište u Beogradu. Kad je Tasovac bio ministar kulture, gledao je našu predstavu u Gračanici. Posle izvođenja prišla mi je njegova asistentkinja i rekla mi je da izaberem pozorište u kojem želim da radim u Beogradu. Odgovorio sam joj da ne želim nijedno. Zbunila se. Tad sam imao oko 35 godina i rekao sam joj da ne želim u tim godinama ponovo da dokazujem u Beogradu kakav sam glumac. Atmosferu koju imam u svom pozorištu garantovano nemaju druga. Kad krenemo na predstavu, mi se u autu šalimo i pevamo, to niko ne može da mi da, jer ne može da se kupi. Ukoliko sve bude kako treba, ostaću do penzije u Prištini - rekao je Vasić za Telegraf.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija