• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

08.11.2023

12:00

Voditelj joj napravio masnicu, pa pobegao u Ameriku: Ovako sada izgleda Ana Marija i ima novog dečka

Instagram, Branko Pantelić

Estrada

Voditelj joj napravio masnicu, pa pobegao u Ameriku: Ovako sada izgleda Ana Marija i ima novog dečka

Podeli vest

Poznata fitnes šampionka Ana Marija Žujović 2015. godine bila je u centru medijske pažnje kada je tadašnjeg supruga, voditelja Vladimira Stanojevića optužila za nasilje, što je i on potvrdio. Od tada je prošlo osam godina, ona se i sada bavi fitnesom, a ima i novog dečka s kojim uživa već duže vreme.

Ana Marija i Vlada bili su u vezi, pa čak i u braku koji su sklopili u Las Vegasu kada je došlo do incidenta koji se tada završio nasiljem. Vlada je priznao da je udario Ana Mariju, koja je objavila tada svoju fotografiju sa ogromnom masnicom ispod oka i podnela krivičnu prijavu:

Foto: Instagram/Ana Marija Žujović

 

- U ponedeljak uveče, nakon što sam završio s poslom u jednom noćnom klubu, uverio sam se u neke stvari na koje sam sumnjao i „crno na belo“ video da ova veza ide u propast i da nema povratka, da s njene strane nema ni trunke iskrenosti i poštovanja. To je bila kap koja je prelila čašu. Krenuo sam ka njoj u nameri da joj sve kažem i da se okrenem i odem iz njenog stana, života i ove veze. Kad sam došao kod nje, rekao sam joj da sedne, ispričao sve što sam imao i krenuo ka vratima. Ona me je povukla i nakon žučne rasprave, komešanja, povlačenja, odgurnuo sam je rukom u predelu lica, nakon čega sam izašao iz stana i otišao kući - naveo je tada Vlada i dodao:

Foto: Instagram/printscreen

 

 

- Ujutru sam video njenu sliku s masnicom na oku i nebulozni komentar koji se očigledno odnosi na mene. Svako ko me poznaje, zna dobro da me ne može ništa iznervirati ni glas da podignem, a kamoli ruku na nekoga. Nikada ženu nisam fizički povredio i ovo što sam video na njenom licu bilo je pogubno za mene, jer ja to nisam želeo da uradim. Nikada je u životu ne bih povredio, čuvao sam je od svih onih koji su to želeli. Ipak, to nije bilo dovoljno da s njene strane dobijem bar trunku iskrenosti i poštovanja - pisalo je u saopštenju koje je voditelj objavio.

Protiv Stanojevića je tada podignuta krivična prijava, ali do suđenja nije došlo jer je on otišao u Ameriku i tamo započeo novi život, oženio se i prihvatio ćerku svoje supruge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

S druge strane Ana Marija uživa u ljubavi sa fitnes instruktorom koji joj pomaže da osvaja medalje i uspešno se bavi svojim poslom. Njih dvoje uživaju u zajedničkim putovanjima i ljubavi.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija