• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.11.2023

15:57

Misli da je još niko ne prepoznaje kao brinetu: Provalili smo Milicu Pavlović, evo gde smo je uhvatili (VIDEO)

Instagram

Estrada

Misli da je još niko ne prepoznaje kao brinetu: Provalili smo Milicu Pavlović, evo gde smo je uhvatili (VIDEO)

Podeli vest

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je poslednjih nekoliko meseci u ozbiljnim pripremama kada je njen prvi solistički koncert u Beogradu u pitanju, a koji je zakazan za 23. decembar ove godine.

Iako se trudi da veliki broj detalja vezanih za sam koncert drži u strogoj tajnosti, o čemu svedoči i da je sa svim saradnicima potpisala ugovore o poverljivosti, Pavlovićeva je ipak rešila da i svoje najvatrenije fanove uključi u kreiranju set liste za koncert, pa im je dala mogućnost da putem njenih profila na društvenim mrežama glasaju za pesme koje se trenutno ne nalaze na listi pesama koje će izvesti u Štark Areni, a ona će pesmu sa najviše glasova uvrstiti u repertoar. 

Budući da je nastao ogroman haos na društvenim mrežama, jer Miličini fanovi ne mogu tako lako da se odluče za koje pesme da glasaju i jednoglasno su saglasni da žele da čuju njenu kompletnu diskografiju na koncertu, što je neizvodljivo iz mnogo razloga, popularnoj "Sexy Senoriti" je jedna od olakšica što su svi trenutno u fazi privikavanja na njen novi-stari imidž, pa bi je teško prepoznali na ulici jer je sve do nedavno bila plavuša.

Naime, pre desetak dana Milica je odlučila da se oprosti od faze u kojoj je bila plavuša i da ponovo postane brineta, što je izazvalo opšte oduševljenje njenih fanova i zapalilo društvene mreže koje su se usijale od brojnih komplimenata na pevačicin račun. 

Od toga da najlepše izgleda kao brineta, preko toga da je najseksepilnija kada ima tamnu kosu, pa do toga da je ipak veći deo svoje karijere provela kao brineta i da se raduju što će je na velikoj sceni u Štark Areni ipak videti u njenom prirodnom izdanju. 

Naša ekipa je pre nekoliko dana Milicu uhvatila u luksuznom naselju gde živi i to nekoliko momenata pre nego što je krenula za Minhen, gde je pred oko dve hiljade ljudi održala koncert na kom je izvela svoje najveće hitove i zapalila publicu u dijaspori. 

Iako se svi još uvek navikavamo na njen novi imidž, mi smo popularnu pevačicu prepoznali "na keca" i uslikali je dok je kupovala kafu i čekala svog vozača da dođe po nju i odveze je na aerodrom. 

Odmah po povratku u Srbiju Milica je nastavila sa pripremama za koncert u "Štark Areni", a u slučaju da još uvek niste kupili karte za njen koncert to možete uraditi na sajtu Efinitiy.rs, dok za sve informacije možete kontaktirati Call centar +381613134777. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija