• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

09.11.2023

15:05

Evo zašto Rada i Keba nisu tri godine razgovarali: Zbog njih su prekinuli svaki kontakt: "Hteli su da mu uzmu novac"

Zoran Sinko, Miloš Rafailčović

Estrada

Evo zašto Rada i Keba nisu tri godine razgovarali: Zbog njih su prekinuli svaki kontakt: "Hteli su da mu uzmu novac"

Podeli vest

Rada Manojlović i Dragan Kojić Keba nisu razgovarali tri godine, a sve zbog greške ovih ljudi.

Iako nije bilo neke zle krvi između njih dvoje, Rada i Keba su samo prekinuli svaki kontakt. Između kolega je došlo do pomirenja posle emisije kod Ognjena Amidžića u kojoj je Kojić gostovao.

Dragan Kojić Keba je u jednom trenutku morao da odgovori na pitanje o snimljenom duetu sa Radmilom, a koji nikada nije ugledao svetlost dana.

– Ne znam da li će izaći, postoji snimak! Pa tada kod Rade i njenog tima, nešto je… Predugo se čekalo i tako da je dobilo neku drugu dimenziju. Pitajte njen tim – rekao je Keba.

Njih dvoje su snimili duet još pre tri godine, ali je došlo do nekog nesporazuma i projekat je odmah zaustavljen. Navodno su Radini saradnici tražili određenu svotu novca od Kojića, a da pevačica za to nije ni znala. 

Foto: Miloš Rafailović

 

– Keba je pozvao Radu Manojlović da snime duet i ona je prihvatila, njih dvoje su snimili pesmu i ostalo je da se snimi spot. Međutim Rada je tada izgubila kontakt sa Kebom u smislu da se nisu čili a sve su preuzeli njeni tadašnji saradnici. Međutim oni su od Kebe počeli da traže pare. Kako je Keba pomislio da je u pitanju neka Radina ideja on je u prvom trenutku mislio da se šale. Međutim kada su mu rekli da novac želi Rada i da ne želi da džabe snima duet sa njim Keba se samo povukao. Pesma je ostala u studiju – priča dobro upućen izvor za Skandal i nastavlja:

– Međutim to nije bila istina, Rada je pitala svoje saradnike u tom trenutku šta je sa duetom, oni su je lagali da Keba traži novac. Suštinski njeni saradnici u to vreme su hteli da uzmu pare i od Rade i od Kebe da bi se duet pojavio. Kako ni jedno ni drugo u tom trenutku nisu pristali na to tada se sve i završilo. Trebalo je da prođe tri godine da Rada prekine saradnju sa svojim bivšim saradnicima da bi se otkrila istina.

Navodno, nakon pomenute emisije Keba i Rada su se čuli i rešili sve nesuglasice i u suštini shvatili šta se desilo i da njihov projekat nije uspeo zbog drugih ljudi. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija