• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

10.11.2023

21:51

Džehva nakon sedam godina prekida saradnju sa menadžerkom Sandrom? Kao glavni razlog pominje se novac, dobila ponudu koja se ne odbija

Informer/Instagram

Estrada

Džehva nakon sedam godina prekida saradnju sa menadžerkom Sandrom? Kao glavni razlog pominje se novac, dobila ponudu koja se ne odbija

Podeli vest

Teodora je navodno odlučila da prekine saradnju sa Sandrom zato što joj ona uzima veliki procenat od nastupa.

U medijima se pojavila informacija kako pevačica Teodora Džehverović nakon nekoliko godina prekida saradanju sa svojom menadžerkom Sandrom i prelazi u "Generaciju Zed". 

Kako se navodi, Teodora nije zadovoljna što veliki procenat od zarade daje svojoj menadžerki, pa je zbog toga odlučila da prekine saradnju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stana (Sandra) Šaša (@menadzerka.sandra)

- Teodora hoće da pređe u "Generaciju Zed". To je studio odakle su potekle nove zvezde, Heni, Nući, Breskvica i mnogi drugi. Kod njih je politika mnogo drugačija nego kod klasičnih menadžera. Kako sam razumeo, oni uzimaju samo procenat od pregleda na Jutjub platformi dok od nastupa ne uzimaju ništa, što je Teodoru nateralo da razmisli i odluči da je vreme za promene - kaže izvor. 

Pevačici se sviđaju uslovi u "Generaciji Zed" i to što sav novac od nastupa ostaje njoj zbog čega je odlučila da pređe u njihovo "jato". 

Foto: printscreen instagram

 

- Teodora je imala ugovor sa Sandrom sedam godina i taj ugovor se završava upravo ove godine. S obzirom na to da uskoro treba da se potpiše novi ugovor, pevačica je išla na sastanak sa čelnicima "Generacije Zed" i veoma joj odgovaraju njihovi uslovi. Ono što ja znam je da je Sandra uzimala 60 odsto od Teodorine zarade, što je stvarno mnogo, ali to je politika menadžera koji naprave velike zvezde - rekao je izvor za Kurir. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija