• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

11.11.2023

21:15

"Osuđivaće me, ali život ide dalje": Pevačica zakazala nastup nakon nepuna dva meseca od smrti sina

Društvene mreže

Estrada

"Osuđivaće me, ali život ide dalje": Pevačica zakazala nastup nakon nepuna dva meseca od smrti sina

Podeli vest

Lejla je ogolila dušu na mrežama i priznala koliko joj je teško nakon gubitka svog sina.

Sin bosanske pevačice Lejle Šabić, Amar, poginuo je 27. oktobra ove godine dok je vozio autobus. 

Pevačica se sada oglasila na mrežama i otkrila da teško podnosi bol zbog gubitka sina, ali da je odlučila da nastavi život dalje i vrati se nastupima koji su joj uveliko zakazani. 

Foto: Facebook printscreen

 

- Dragi moji prijatelji, hvala dragom Alahu, dao mi je snage i sabura, prvenstveno da vam se svima zahvalim na upućenim porukama i pozivima. Mnogi su me zvali i pitali da li ću ikada više zapevati jer mnogo svadbi i veselja u narednoj godini nas čeka. Mom rahmetli sinu Amaru 9. decembra je četeresnica. Kao majka svog voljenog i nikada prežaljenog sina, ispratiću sve naše običaje i adete. Kroz život ću krenuti dalje sa svojim radom i druženjem, uz narod koji je bio uz mene - napisala je ona.

Lejla je zatim dodala da niko ne može osećati veću bol od nje koja je izgubila sina, ali da je odlučila da nastavi dalje i da se vrati svom poslu, pevanju. 

Foto: Facebook printscreen

 

- Moju tugu i bol nikada niko neće moći izbrisati iz duše. Gde god bih krenula, pa i dušom zapevala, u grudima će ostati i dalje bol i tuga za mojim sinom. Tako, dragi moji prijatelji, neki će me osuđivati, pljuvati, ogovarati. Život ide dalje nikada se neću osvrtati na reči nebitnih ljudi. Mog sina niko ne može voleti, žaliti, patiti za njim kao moje srce njegove majke. Tako da, dragi moji prijatelji, od 15. decembra nastavljam raditi svoj posao. Odraditi svaku svoju svirku za koju sam plaćena, a vi ćete biti moja podrška i uteha u onome što me zadesilo. Još jednom hvala vam svima na poštovanju i razumevanju. Vaša Lejla Leky - zaključila je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija