• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

15.11.2023

16:33

Dejan Matić otkrio da li je strog roditelj, pa priznao: Sinovi su moji najveći kritičari

ATA Images

Estrada

Dejan Matić otkrio da li je strog roditelj, pa priznao: Sinovi su moji najveći kritičari

Podeli vest

Pevač Saša Matić danas je u jednom prestoničkom hotelu najavio svoj koncert za doček Nove godine sa koleginicom Elmom Sinanović, a za okupljene predstavnike medija je rekao detalj se svog venčanja

- 2012. godine, kad sam stao na ludi kamen, bilo je 750 ljudi, slikanje je trajalo dva do tri sata. I to mi je najteže bilo. Moj prijatelj je tada rekao: "Ja sam se samo plašio mladoženje i njegove reakcije". Tako da, ove pripreme za Novu godinu su ništa, prošao sam najgore. Moje venčanje mi je jedan od najlepših dana u životu, a bila su još dva lepša. Kad su m se rodili sinovi - rekao je on, pa priznao da u Novoj godini nema neke posebne želje:

- Skroman sam, nemam želje koje su nemoguće, ali sve što sam poželeo to sam i ostvario. Dugujem publici solistički koncert u Beogradu, to mi je jedna od želja. Biće još novih pesama i novi album.

Dejan je rekao da su mu sinovi najbolji i najveći kritičari kada je u pitanju njegova karijera:

- Moji sinovi su ozbiljni kritičari, slušaju i ovo što treba da izađe. Još nisu omašili neku pesmu, da to zaista nije prošlo. Idu u muzičku školu, ali videćemo da li žele da se bave time - rekao je i priznao da sa sinobima ima sjajan odnos:

- Nisam strog, ali sam ozbiljan autoritet. Jedan od recepata je to što smo mi ortaci, tako se i ponašamo.

Ceo intervju i odgovore na mnoga druga pitanja možete pogledati u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

London zove! Sve o finalu Lige šampiona na jednom mestu!
Fudbal

London zove! Sve o finalu Lige šampiona na jednom mestu!

Utakmicom između Real Madrida i Borusije iz Dortmunda večeras (21.00, RTS 1) će na "Vembliju" biti spuštena zavesa na klupsku sezonu u evropskim takmičenjima! "Kraljevski klub" želi da vrati krunu u svoje vlasništvo, ali će naspram sebe imati "milionere" gladne trofeja!

01.06.2024

13:35

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31