• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

17.11.2023

21:41

(FOTO) Ovo je rođena sestra pokojne Divne Karleuše: Danijela je uz nju bila sve do poslednjeg dana, a sada je najveća Jelenina podrška

Instagram

Estrada

(FOTO) Ovo je rođena sestra pokojne Divne Karleuše: Danijela je uz nju bila sve do poslednjeg dana, a sada je najveća Jelenina podrška

Podeli vest

Pokojna Divna Karleuša ima rođenu sestru Danijelu, koja se posle njene smrti brine o Jeleni.

Tokom čitave borbe sa kancerom, Danijela Dmitrović je sve vreme bila uz Divnu i davala joj vetar u leđa. Sestre su bile jako vezane jedna za drugu.

Njihov otac je jako rano nastradao, Divna Karleuša je imala samo 10 godina, a Danijela tri meseca, te je starija sestra brzo morala da nauči kako da se brine o mlađoj sestri.

- Danijelu sam ja podigla. Prećutno sam joj menjala figuru oca, što nisam koristila da dobije po koju ćušku, ali ona i dan-danas prepričava kako sam je plašila u mraku - ispričala je Divna svojevremeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by deny137 (@deny137)

Svi znamo koliko je Jelena Karleuša bila vezana za svoju majku, te je i jako bliska sa tetkom Danijelom, koja je posle Divnine smrti "preuzela" ulogu njene majke. I sama Jelena je često isticala kako joj je tetka velika podrška u životu.

Inače, Danijela radi na dečijoj klinici "Tiršova" kao medicinska sestra.

Podsetimo, Divna Karleuša preminula je u 61. godini u svom stanu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija