• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

19.11.2023

17:50

Tamara Đurić napravila skandal zbog Merlina! Otela mikrofon pevačici, pa keširala srpske pesme: Oglasila se za Informer

Društvene mreže

Estrada

Tamara Đurić napravila skandal zbog Merlina! Otela mikrofon pevačici, pa keširala srpske pesme: Oglasila se za Informer

Podeli vest

Tamara Đurić proteklog vikenda izašla je u jedan elitni prestonički restoran, kada je došlo do sukoba između atraktivne crnke i pevačice koja je nastupala te noći, saznaje Informer.

Tamari je, prema priči izvora Informera, zasmetalo što se usred Beograda izvode numere osvedočenog srbomrsca Edina Dervišhalidovića, poznatijeg kao Dino Merlin, pa je u znak protesta ustala i otela mikrofon, a zauzvrat ponudila poveći bakšiš ne bi li čula neku od pesama koje slave srpski narod. 

- Tamara je stigla odlično raspoložena i naručivala je šampanjce bez da se meša u repertoar. Snimala se za društvene mreže, pijuckala je i đuskala sve dok pevačica nije počela sa izvođenjem Merlinovih pesama. Đurićeva je mislila da će se na tome završiti, ali tu je bio samo početak - priča naš izvor, pa dodaje:

Foto: printscreen instagram/tamarastar89

 

- Kada je počela pesma "Bosnom behar probeharao" Tamara je ustala i besno otela mikrofon pevačici. Odmah zatim je iz torbe izvadila svežanj novčanica koji je namenila bendu, a zauzvrat je tražila da čuje patriotske pesme. Pevačica je bila drska i nije želela da otpeva ništa od naručenog uprkos velikom bakšišu. Moglo se čuti da je Tamara pitala: "A, šta možeš da pevaš, lutko, ako ne srpske pesme? Je l' znaš gde se nalaziš?". Odmah nakon toga je gurnula flaše sa stola, platila račun, uzela muzici novčanice i napustila restoran - završava priču izvor Informera.

Foto: printscreen instagram/tamarastar89

 

Ovim povodom kontatirali smo Tamaru, koja je naša saznanja potvrdila.

Istina je! Vidite kako su i drugi primetili, ali, izgleda, samo meni smeta. Pevačica je pevala ispred stola grupe momaka i baš je bila inspirisana Merlinom i Bosnom. Slažem se da svaki gost treba da bude ispoštovan, ali ako već ide od stola do stola i peva, onda je logično da je podsetim da ima i nas koji volimo Srbiju. Bila je toliko izričita da ne želi da izvede pesme koje sam naručila i za njih uredno ponudila novac. Ponašala se kao da sam joj rekla da njače u mikrofon. Uvredila se devojka! Kaže: "Ja to neću da pevam!". E, pa, onda nećeš ništa! - kaže Tamara za Informer.

Podsetimo, Tamara Đurić najveću pažnju, ali i simpatije naroda stekla je zahvaljujući svojim patriotskim izjavama u rijaliti programu "Farma". Takođe, pre nekoliko meseci, nakon što je Dino Merlin rasprodao čak četiri koncerta u beogradskoj Areni, ona je bila jedna od poznatih koji su javno istakli da se tome i te kako protive.

Foto: printscreen instagram

 

Mi smo takav narod, jednostavno praštamo. Hrišćanski je praštati, ali u tim Arenama neće biti sedam miliona Srba. Ja lično neću moći, moram da gledam kako mi rastu nokti (smeh). Ne verujem ni da će bilo ko od mojih prijatelja ići. Dino je rekao "da smo mi bolestan narod i da bolesnike treba obilaziti", kao i da je "zabranjeno za Srbe i za pse". E, pa, bolesnici, nagrnite, povedite i ljubimce, vidite da je postao "pet frendli" - kazala je tada Tamara Đurić za Informer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija