• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand Online/Informer/D.S.

20.11.2023

19:40

"Šeik je nudio 10 kamila da ostanem": Sanja Vučić ispričala anegdotu sa odmora, pa otkrila zašto je studirala arapski jezik

Masha Bandjur

Estrada

"Šeik je nudio 10 kamila da ostanem": Sanja Vučić ispričala anegdotu sa odmora, pa otkrila zašto je studirala arapski jezik

Podeli vest

Pevačica Sanja Vučić otkrila je šokantan detalj iz mladosti i ispričala kako je umalo postala arapska diva.

Naime, njena majka je dobila ponudu da je proda, ali je to odbila. Kaže da ta epizoda iz života nije bila razlog zbog čega je ona počela da uči arapski jezik.

Foto: Masha Bandjur

 

- Arapski sam studirala zato što mi se svidela ta orijentalna istočnjačka kultura. Bilo je sačuvaj Bože kad sam bila sa majkom u Tunisu na odmoru. Kad sam bila 6. razred osnovne škole, neki šeik je nudio 10 kamila da ja ostanem tu, ali nisam zbog toga krenula da studiram arapski jezik, nego jako mi se sviđa ta orijentalna kultura i nakon što sam probala da upišem Muzičku akademiju, nisu me primili. I kao šta ću, gde ću, nemam pojma, jezici mi dobro idu inače i krenula sam da učim sama arapski alfabet i da pišem i da čitam. Upala sam na budžet na državnom, nisam završila, ali završiću sigurno - istakla je Sanja kako prenosi „Scandal!“.

Podsetimo, Sanja je nedavno za medije progovorila i o svom glumačkom iskustvu:

Foto: ATAIMAGES

 

- Glumila sam epizodnu ulogu u seriji „Psi laju, vetar nosi“. To mi je jako lepo iskustvo. Ali sam shvatila da ne želim da budem glumica, bar ne u filmovima i serijama, zato što je prenaporno i zato nešto malo što sam ja bila tu da snimim. Toliko ponavljanja svega i svačega. Mislim, prvo spotove kad snimam, pa mi je preko glave, a tek te vrste kad je ozbiljno i profesionalno, tako da, i taj moj san da budem glumica se odjednom srušio - ispričala je pevačica.

Inače Sanja Vučuć je nedavno bila pozvana kao gost na koncertu Aleksandre Prijović u Nišu, a pre nego što joj je ustupila mikrofon, Prija joj se obratila uz reči zahvalnosti.

- Sanja zna koliko ja nju volim i poštujem kada smo mi mlađe generacije u pitanju ona je za mene definitivno jedna od najtalentovanijih koja se pojavila. Sanja je pre svega divan čovek, divan prijatelj i meni je uvek talenat na prvom mestu, a svi smo svesni kakav si ti talenat. Volim te puno i hvala ti što si večeras došla - rekla je Prijovićka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija