• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

21.11.2023

17:00

Pevači postali investitori, ugostitelji, vlasnici firmi! Ovi estradnjaci su uložili ogroman novac u privatni biznis

Informer/Instagram

Estrada

Pevači postali investitori, ugostitelji, vlasnici firmi! Ovi estradnjaci su uložili ogroman novac u privatni biznis

Podeli vest

Na poslovnom planu ruže najviše cvetaju Viki Miljković. Pevačica i njen suprug Dragan Taškovic Taške nekoliko godina trguju sa nekretninama. Bave se izgradnjom, prodajom, dizajnom i adaptacijom.

Poznato je da muzičari za jednu tezgu zarade i do nekoliko mesečnih, a neki pak i godišnjih plata prosečnog Srbina. Međutim, ne troše svi uludo novac. Neki od estradnjaka investirali su u privatni biznis, koji im donosi abnormalnu zaradu.

Na poslovnom planu ruže najviše cvetaju Viki Miljković. Pevačica i njen suprug Dragan Tašković Taške nekoliko godina trguju sa nekretninama. Bave se izgradnjom, prodajom, dizajnom i adaptacijom. Osnovali su firme u Srbiji, Dubaiju, a sedište imaju i u Americi, tačnije u Čikagu, Floridi i na Karibima.

Foto: ATAIMAGES

 

Pre Viki u gradnju je uložila i Sandra Afrika. Afrika je zaradila ozbiljnu sumu od zidanja zgrada u Šapcu, a u biznis je uplovila sa menadžerom i bivšim dečkom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom.

- Sandra i Mikiša su za dve zgrade koje su izgradili uzeli čak 3,7 miliona evra - tvrde upućeni.

Jedan od najčešćih biznisa poznatih su ugostiteljski objekti, tako mnogi pevači, kao što su Saša Kovačević i Sloba Radanović, drže restorane. Katarina Grujić nedavno je staru, trošnu porodičnu kuću u Kolašinu pretvorila u luksuznu nekretninu za izdavanje. U biznis je ušla sa rođenom sestrom, a njih dve sada planiraju da ga prošire na etno-kompleks koji zidaju na istom mestu.

Emina Jahović na neko vreme se povukla sa muzičke scene kako bi se posvetila biznisu sa kozmetikom. Lansirala je svoju liniju, a na projektu je radila čak pet godina.

Foto: ATA Images

 

Seka Aleksić je pokrenula proizvodnju vlastitog modnog brenda, a planira i da otvori modni studio u centru prestonice.

Ženska lepota i zdrav način života podstakli su i Miju Borisavljević da pokrene biznis sa fitnesom i spravama za vežbanje.

- Imamo lanac fitnesa po Srbiji koji je poprimio ozbiljne razmere. Imamo pet lokala. To je sfera interesovanja u kojoj sam se pronašla i u kojoj nema segmenata koji me nerviraju i koji mi se ne dopadaju, a estrada ima mnogo takvih segmenata - objasnila je pevačica.

Dugogodišnja televizijska voditeljka Sanja Kužet takođe je zagovornik zdravog načina života, pa je dugogodišnje iskustvo pretočila u biznis i pokrenula liniju visoko kvalitetnih hladno ceđenih sokova za detoksikaciju.

Foto: ATA Images

 

Brena i Boba vlasnici više firmi

Lepa Brena i Boba Živojinović godinama vode nekoliko uspešnih biznisa, od kojih zarađuju milione. Pevačica je svojevremeno bila zastupnik jednog energetskog pića za Srbiju i Crnu Goru, bili su uvoznici poznate marke automobila, a kasnije su sa Sašom Popovićem pokrenuli i "Grand produkciju". Brena i Boba vlasnici su vinarije u Šidu, a pevačica je nedavno promovisala i brend čarapa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija