• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. K.

22.11.2023

14:20

Maja odgovorila Goci za podnetu tužbu! Evo kako pevačica komentariše potez svoje koleginice!

Informer

Estrada

Maja odgovorila Goci za podnetu tužbu! Evo kako pevačica komentariše potez svoje koleginice!

Podeli vest

Goca je ispričala i da ju je Maja navodno optužila za nešto što ona nije uradila ili rekla.

Goca Tržan tužila je Maju Nikolić za uvrede i klevete! Pevačica je gostujući u emisiji "Amidži šou" otkrila da je dugo razmišljala o tome, te da ranije nije želela da podnosi tužbe zbog toga što je Maja majka, ali da ju je advokat sada nagovorio da presavije tabak.

- Ovaj medijski prostor je ekstremno skup i nemam nameru da ga trošim na druge. Zahvaljujem se na načinu na koji priča o meni, jer to govori o njoj, a ne o meni. Ne razumem čemu to sve. Ako imaš problem sa mnom, a ne pozoveš me da ga rešiš, onda nemaš problem sa mnom. Advokat me je sto puta do sada zvao i rekao da je tužim, a ja kažem: "Majka je, neću, to je Maja..." E sad je stvarno dosta! I ja sam majka jedne devojčice i hoću da joj pokažem da niko ne može drvlje i kamenje da baca na tebe, tako da je tužba podneta. Ja tužim nju! - rekla je Tržanova i poručila svojoj koleginici:

- Maki, vidimo se na sudu!

Foto: Masha Bandjur

Goca Tržan

Goca je ispričala i da ju je Maja navodno optužila za nešto što ona nije uradila ili rekla.

- Sve je prelilo čašu, preterala je sa rečnikom, sa svime. Ona je mene optužila za nešto što sam navodno uradila pre sedam godina, što nije tačno. Nisam izgovorila ništa ni za nju ni za njenu muziku. Ta pesma o kojoj ona priča, za mene je i dalje lepa i to je to - završila je Goca.

Na ovaj potez Tržanove, kao i tužbu koju je podnela, Maja nije imala nikakav komentar. Kratko je poručila da nema vremena da se bavi njome.

Foto: Foto: Dejan Milićević

Maja Nikolić

- Ne bih da komentarišem Gocu jer me ona apsolutno ne zanima. Promovišem nove pesme i to mi je primarno. Bolje da poslušamo moju novu pesmu "Naftalin" nego da se bavimo Gordanom - rekla je Maja Nikolić za Informer.

Podsetimo, Maja je neretko prozivala Gocu, a sve je počelo zbog toga što je, kako je Nikolićeva ispričala, njena koleginica, dok je bila u žiriju "Pinkovih zvezdica", rekla jednoj devojčici da ne peva Majinu pesmu jer je "glupa".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija