• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

02.12.2023

17:59

"Velika mi je čast što sam s njim pevao u duetu": Bivši učesnik "Zvezda Granda" pokazao uspomene sa Harisom Džinovićem

Žarko Radovančev

Estrada

"Velika mi je čast što sam s njim pevao u duetu": Bivši učesnik "Zvezda Granda" pokazao uspomene sa Harisom Džinovićem

Podeli vest

Uoči ekranizacije numere kojom će zagrejati publiku tokom decembra, polufinalista "Pinkovih zvezda" i polufinalista prethodne sezone "Zvezda Granda" Rajo Simonović prisetio se kako svežih, tako i nešto starijih uspomena uobličenih u snimke sa privatnih druženja sa Harisom Džinovićem i Željkom Samardžićem koje, na svoje lično zadovoljstvo, smatra prijateljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rajo Simonović Official⭐💫🎤 (@rajo_simonovic_official)

- Velika je čast kada vam jedan Haris Džinović preda mikrofon i kada sa njim u duetu klubom odjekne "Kako mi nedostaješ". To se desilo nedavno na njegovom nastupu u Podgorici - kaže Simonović i dodaje:

- Uspomena sa Samardžićem je mnogo i uglavnom su deo mojih dragocenih privatnih video i foto albuma - kaže Rajo koji je tokom učešća u popularnim muzičkim takmičenjima dobio pregršt komplimenata i zanimljivih komentara od Dare Bubamare, Cece Ražnatović, Dragane Mirković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija