• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs/Informer.rs/D. I.

04.12.2023

11:00

Lepa Brena zakazala dve operacije: Spremila 10.000 evra i radi nešto što je trend u svetu

Informer/shutterstock

Estrada

Lepa Brena zakazala dve operacije: Spremila 10.000 evra i radi nešto što je trend u svetu

Podeli vest

Regionalna zvezda Lepa Brena odlučila je da se podvrgne još nekim opracijama kako bi izgledala lepše i svežije, a za to je izdvojila čak 10.000 evra.

Brena je pre dve nedelje bila na konsultacijama kod jednog beogradskog hirurga, a kako prenose mediji, ona bi opet pod nož, pa sad planira da ima dve operacije.

Foto: Informer

 

 

Naime, Brena ima u planu da uradi fejslifting i zatezanje nadlaktica, što će ukupno da je košta 10.000 evra.

- Brena je već nekoliko puta radila fejslifting, ali kako je već u godinama, planira opet da se osveži. Ona kaže da joj se ne sviđa kako joj se lice opustilo, a kako je trend svuda u svetu da se operiše i koža na rukama, planira da radi dve intervencije u isto vreme. Pričala je s doktorom kod kog je i ranije išla na intervencije, a on je objasnio da je moguće da se oba zahvata izvedu u isto vreme, ali da je oporavak duži. Rekla je da nema problem s tim jer sada ima pauzu kad su nastupi u pitanju. Ispoštovala je snajku Aleksandru Prijović i bila joj je gost u Areni, a onda i koleginicu Draganu Mirković, pa sad može da se posveti sebi - priča izvor blizak pevačici i dalje otkriva da će Brenu sve prilično da košta, kao i da je dosad pukla preko 30.000 evra na sve intervencije koje je radila.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sređuje i ruke... Brena

 

- Brena za fejslifting i zatezanje ruku sad mora da pukne 10.000 evra. Dosad je pukla oko 30.000 evra kad se saberu sve operacije. Radila je fejslifting nekoliko puta, botokse i razne filere obnavlja na licu na šest meseci, a tu su i usne - priča izvor i dodaje:

- Može sve da se koriguje, ali ne može da izgleda kao na slikama. Svi vide da se mnogo fotošopira, na Instagramu nema nijednu boru, ali uživo je druga priča.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija