• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B./I.G.

04.12.2023

16:40

"Moramo da razdvojimo prave zvezde od tabloidnih": Seka Aleksić progovorila o kolegama, pa otkrila čiji album joj je najbolji (VIDEO)

Estock

Estrada

"Moramo da razdvojimo prave zvezde od tabloidnih": Seka Aleksić progovorila o kolegama, pa otkrila čiji album joj je najbolji (VIDEO)

Podeli vest

Seka Aleksić o novim projektima, muzici, modi i porodici.

Nova godina samo što nije, a naše estradne ličnosti su uveliko zakazale svoje nastupe, kako u prestonici tako i po regionu.

Uoči svog nastupa u jednom prestižnom hotelu, u srcu Beograda, Svetlana Seka Aleksić održala je veliku konferenciju za pripadnike sedme sile, i tom prilikom ispričala sve o svojim planovima vezanim za karijeru, porodici i kolegama.

Foto: ATAIMAGES

 

Svetlana se najpre osvrnula na uspehe koje je ostvarila u godini koja izmiče:

- Za mene je bila radna, ništa se tu spektakularno nije desilo, osim što smo moj asistent i ja uplovili u modne vode. Radim na novom albumu, i bitno je da sve lepo ide, i da se ništa ružno nije desilo - rekla je ona, a onda otkrila kako teku pripreme oko novog albuma:

Foto: Estock

 

- Nema dobrih pesama, ne kažem da se meni ništa ne sviđa, ali malo je dobrih autora, to je najveći problem. Ja bih odavno sve sklopila i završila, nadam se da će sve biti gotovo do aprila, ako sve bude kako treba. Na pitanje da li je isplativo snimati albume u današnje vreme, i da li je pametnije izdavati singlove, pevačica je rekla:

- To je individualno, smatram da velika zvezda mora da ima album, i to je normalno. Mislim da se isplati ulaganje u svoju karijeru. Moramo da razdvojimo prave zvezde od tabloidnih, jer znamo kako se do toga dolazi. Jedan Zdravko Čolić sigurno neće izdati singl i onda nestati na 15 godina. Kako je jako puno albuma izdato ove godine, Aleksićeva je obelodanila čiji joj se najviše dopao:

Foto: ATAIMAGES

 

- Za mene je to album Tee Tairović, nekako je meni najpribližnije, ali poštujem svakoga ko izdaje albume i snima spotove. Govori poznata folk pevačica.

Ostatak intervjua možete pogledati u video snimku ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija