• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

09.12.2023

11:12

Jelena Karleuša otkrila šta misli o Desingerici: Obratila se javnosti brutalnim rečima, čeka se reakcija kontroverznog repera

infomrer

Estrada

Jelena Karleuša otkrila šta misli o Desingerici: Obratila se javnosti brutalnim rečima, čeka se reakcija kontroverznog repera

Podeli vest

Pevačica nije poznata kao neko ko hvali svoje kolege, ali je o ekscentričnom reperu imala sijaset lepih reči.

Muzička zvezda Jelena Karleuša redovno bez dlake na jeziku govori na brojne estradne teme, a sada se dotakla i svog mlađeg kolege Dragomira Despića Desingerice.

Uprkos tome što mnogi smatraju da su nastupi kontroverznog performera neukusni, JK je stala u njegovu odbranu, te se javnosti obratila sledećim rečima:

Foto: printscreen instagram

 

- Pričajte šta hoćete, ovaj lik kida! Govorim o vajbu, o energiji, o originalnom pristupu. I vidite kako publika prepoznaje - napisala je Jelena na Instagramu.

Podsetimo, "mala od skandala " se nedavno osvrnula na svoje kolege koji redovno na koncertima pevaju tuđe pesme.

- Drage moje kolege, Draga Mirković, Aca Lukas, Lepa Brena, Jelena Rozga, Stoja, Indira Radić, Severina, Dino Merlin, Zdravko Čolić, Saša Matić, Zorica Brunclik, Vesna Zmijanac, i svi vi sa velikim karijerama (mnogi nisu tagovani, a mnogi ni živi da ovo pročitaju poput Šabana, Tome, Džeja, Sinana, Olivera, Tošeta), u koje ste uložili krv, znoj, godine, novac, trud, rad, talenat, interesuje me vaše mišljenje. Da li smatrate da pevači tezgaroši treba da pevaju vaše (naše) pesme (jer svoje nema, ili premalo za koncert) trebalo bi da se naziva muzičkom zvezdom ili ne?

Foto: ATA Images

 

- Znači, precizno pitam za koncerte, ne tezge. Da li na svojim velikim koncertima pevate svoje ili tuđe pesme? Da li smatrate nepravdom što neki koriste vaš rad i na vašim pesmama profitira ili ste u redu sa tim? Da li ste za uvođenje nekog zakona ili ne? Interesuje me vaše mišljenje. Evo izneću svoj stav.

Foto: ATAIMAGES

 

Takva pojava u muzičkom biznisu na planeti ne postoji, jer bi onda Lejdi Gaga presnimila i pevala sve Madonine hitove. Zašto bi se cimala? Takav paradoks postoji samo na Balkanu. Ispada da hitovi, trajanje, ulaganje, borba i rad danas nisu potrebni ni bitni za uspeh i status. Svako može da skrnavi tuđ rad i koristi se. Zamislite kad bi se to radilo u bilo kojoj drugoj grani umetnosti? Pojam brenda, imena i orginalnosti ne bi postojao. Pitala sam nedavno za nekog pevača koji pravi niz krcatih koncerata - koju pesmu peva, jer nisam znala. Rekli su mi da "on nema svoje pesme". Narod dolazi u kafanu na 'mega mix'. Na to više ništa nisam rekla. Zanemela sam.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija