• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

10.12.2023

16:55

Tina Ivanović razvezala jezik o suprugu: "Voli kada sam seksi u kuhinji"

ATAIMAGES

Estrada

Tina Ivanović razvezala jezik o suprugu: "Voli kada sam seksi u kuhinji"

Podeli vest

Tina Ivanović progovorila o suprugu Zvezdanu i otkrila u kom izdanju najviše voli da je vidi.

Iako je na sceni uvek sjajno stilizovana i ne krije svoj atribute, Tina priznaje da privatno preferira udobnu odeću.

Foto: printscreen

 

- Mušarci uvek ostaju muškarci i više vole da si seksi obučena, ali vole i da nešto zamiriše u kuhinji. Ja više volim kućnu varijantu, apa drapa, ali on to ne voli. Voleo bi da večeru spremam u seksi obučena - otkrila je prilikom jednog gostovanja na Grand televiziji.

Tina je nedavno govorila i o estetskim zahvatima, kao i provokativnom oblačenju.

- Ne bih ništa dodavala ni oduzimala. Prija mi svaki kompliment, naročito ako je od žena, od muškaraca se podrazumeva - tvrdi pevačica koja nema nameru da sakrije svoje atribute.

- Dok god budem pevala biće i dobrih i loših komentara, ali ja ću se oblačiti onako kako meni godi i dok god mogu da nosim mini suknju ja ću je nositi - iskrena je Ivanovićeva koju godine ne opterećuju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija