• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

12.12.2023

16:05

Ceci verifikovan status umetnika, Sneki dobila najveće esnafsko priznanje

SEMUS

Estrada

Ceci verifikovan status umetnika, Sneki dobila najveće esnafsko priznanje

Podeli vest

Na svečanoj manifestaciji održanoj centru prestonice, predsednik SEMUS-a Dragiša Golubović uručio je priznanja u nekoliko kategorija.

Godinama unazad decembar je mesec kada Savez estradno muzičkih umetnika Srbije dodeljuje najprestižnije nagrade za najzaslužnije predstavnike branše, pa tako ni sada nije bio izuetak.

Na svečanoj manifestaciji održanoj centru prestonice, predsednik SEMUS-a Dragiša Golubović uručio je priznanja u nekoliko kategorija, pa je tako Svetlani Ceci Ražnatović zbog višedecenijske karijere uručena diploma estradnog umetnika, dok je Snežana Babić Sneki proglašena Nacionalnim estradno muzičkim umetnikom.

Foto: SEMUS

 

- Već godinama se trudimo da vratimo dostojanstvo našoj profesiji, da poštujemo stare tradicije ali i pokrenemo neke nove. Upravo zato smo i danas ove i zaista mi je veliko zadovoljstvo što mogu da uručim ova priznanja najzaslužnijim umetnicima ali i saradnicima iz raznih branši kao i svima onima koji su u periodu iza nas postigli vrhunske rezulrate - rekao je Golubović.

Foto: SEMUS

 

Specijalno priznanje Zlatna ptica dobili su Miloš Nenezić, predsednik Unije Poslodavaca Srbije, Goran Šljivić direktor Grand produkcije, Miodrag Mija Milutinović direktor produkcije DISKOS, urednici RTS Uroš Marković i Dušan Šukletović, dok su priznanje Nacionalni umetnik osim Sneki dobili između ostalih  Zoran Dašić-Daša, Radivoje Rade Krstić, Milena Plavšić, Ljubo Kešelj, Siniša Vićentijević, Zoran Vlajić...

Foto: SEMUS

 

Osim ovoga dodeljene su i nagrade za životno delo kojima su se ovenčali i Branimir Bako Jovanović, Oliver Njego, Ljuba Lukić, Nenad Neša Lutovac, Beki Bekić, Nenad Bajić Bajone, Dragan Dimić Dimke. Godišnje estradno muzičke nagrade pripale su između ostalih Olji Karleuši, Saniju i Nataliji Trik FX, Dejanu Abadiću, Ivanu Kljajiću, Tini Ivanović i mnogim drugim umetnicima.

Foto: SEMUS

 

Po završetku svečane akadamije za sve prisutne organizovan je koktel na kome je proslavljen još jedan uspešan kraj godine.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija