• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

13.12.2023

07:34

Praktična žena na godišnjicu braka pokazala muža: "Oprostiće mi jer mora"

Promo

Estrada

Praktična žena na godišnjicu braka pokazala muža: "Oprostiće mi jer mora"

Podeli vest

Voditeljka emisije "Praktična žena", nataša Pavlović, već 15 godina je u skladnom braku sa producentom Predragom pavlovićem, a sada je konačno objavila i fotografiju s njim.

Nataša i njen suprug proslavljaju 15 godina braka, a čestitke im non-stop pristižu. Ovim povodom voditeljka je na Instagramu objavila i njhovu zajedničku fotografiju uz jednu predivnu emotivnu poruku.

Foto: Instagram/printscreen

 

 

- 12.12. u 12h, iliti u ponoć, pre 15 godina dobih ovog muža koji ne voli da patetiše i da se "instagramiše" (oprostiće mi, jer mora), ali sve drugo hoće i voli, i ja sam zapravo jedna srećna žena… A najvažnije za srećan brak? Da mislite isto i volite isto. Kaže vam jedna teta u godinama i sa iskustvom, verujte na reč - napisala je uz Nataša uz fotografiju.

Inače, u momentu kada je počinjala emotivnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom, želela da zna šta je sve tačno preživeo pre nje.

- Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao "milion" žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovek treba da radi, onda sam rekla - super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja - rekla je jednom prilikom Nataša, pa za "Story" dodala:

- Ispričala sam mu i ceo moj istorijat, samo što moja prošlost nije bila burna kao njegova. Ali, imala sam mnogo mogućnosti da na osnovu kako svog, tako i iskustva svojih drugarica, zaključim šta želim. Sa trideset si zreo čovek, ali pre toga sigurno nisi. Ne kažem da ne možeš naći partnera za ceo život, ali to je čista igra na sreću. Svakog dana zahvaljujem Bogu što sam sačekala i što ništa nisam radila na brzinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija