• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grandonline/Informer.rs/D. I.

18.12.2023

10:22

"Dečko mi donosi doručak, a spava sa mnom samo kad se slažemo": Maja Nikolić o emotivnom statusu, priznala ko uvek sme da joj uđe u krevet

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Dečko mi donosi doručak, a spava sa mnom samo kad se slažemo": Maja Nikolić o emotivnom statusu, priznala ko uvek sme da joj uđe u krevet

Podeli vest

Maja Nikolić krije svoj emotivni život od očiju javnosti, ali je sada ipak priznala da ima dečka, međutim udaja joj ne pada na pamet.

Nikolićeva tvrdi da dva puta nije imala sreće u braku, te da nema nameru da se udaje i treći put:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

- Ne bih se udavala sigurno, mogu da se zaljubim, ali zašto bih se udavala. Dva puta sam se razvela, ako sam dva puta pogrešila i nešto ne umem da uradim, ako treći put to uradim onda sam glupa - rekla je u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“.

Foto: Foto: Dejan Milićević

 

 

Pevačica je istakla da je uvek bila u dugim vezama, a otkrila je i kakav tretman ima od sadašnjeg dečka.

- Obavezno mi donosi doručak u krevet, inače nikad ne dozvoljavam nikome da spava kod mene. Ja imam svoju oazu, imam svog maltezera i svoje pomerance, samo oni mogu da budu u mom krevetu jer mirišu. Ne volim da mi niko smeta. Ne moram svako veče da spavam sa svojim partnerom, a moje kuce spavaju pored mene stalno. A kad se lepo slažem sa partnerom i kada nema svađe, onda može da spava pored mene - rekla je Maja i otkrila da je hipersenzitivna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija