• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

20.12.2023

06:20

"Dugo sam sama, moram da nađem dečka što pre": Ivana Bum Nikolić otkrila da nema sreće u ljubavi

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Dugo sam sama, moram da nađem dečka što pre": Ivana Bum Nikolić otkrila da nema sreće u ljubavi

Podeli vest

Dugo sam sama, moram što pre da nađem dečka, kaže Ivana Bum Nikolić! Jedna od najlepših pevačica s domaće javne scene ističe da nema sreće u ljubavi, da je češće muvaju žene nego muškarci i da, iako joj je karijera na prvom mestu, volela bi da ne bude više sama.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Nemam dečka, ali se nadam da ću ga naći u narednoj godini. Fokusirana sam na posao, imala sam nastup u svom rodnom gradu nedavno, time sam bila okupirana. Nastup sam spremala mesec i po dana, imala sam i koreografiju s dosta propratnog materijala. To je bio prvi put da imam veliki nastup pred ljudima koje mnogo volim i to je bio veliki izazov za mene. Nisam imala ni vremena niti prilike da upoznam nekoga - kaže Ivana i objašnjava da kod muškarca najviše ceni iskrenost i spontanost:

- Nemam određeni tip muškarca, najbitnije je da se oseti harizma i posebnost kada uđe u prostoriju. Volim duhovite muškarce s kojima imam o čemu da pričam.

Bivša "uraganka" naglašava i da je u životu češće ona ostavljala frajere nego što su oni raskidali s njom.

- Mislim da sam više ostavljala. Ako mi nešto ne odgovara ili mi ne prija u odnosu, prosto prekinem. Ne želim da gubim vreme. Nisam zahtevna, ali imam stavove za koje smatram da su ispravni i ukoliko se ne poklopimo, nemam problem da odem iz te veze - kaže Nikolićeva i dodaje da je ljubomorna kada voli:

- Mislim da su svi ljubomorni u ljubavi. Ljubomorna sam i ja, ali nisam imala burne raskide. Nikada ne bih bivšem uradila nešto nažao. Prosto, ako nismo jedno za drugo, nismo! Nemam ni snage ni volje za burne raskide.

Atraktivna plavuša kaže da su joj muškarci mnogo puta priređivali lepe stvari, ali nisu bili "onaj pravi". U narednoj godini priželjkuje ljubav za ceo život.

Foto: ATAIMAGES

 

- Muškarci su veoma pažljivi prema meni, dešavalo se mnogo lepih stvari. Ne mogu da se setim da se desilo nešto spektakularno, već dugo nisam u vezi. Moram da nađem dečka što pre (smeh) - kaže Ivana Bum Nikolić. Pevačica ističe da su žene slobodnije i direktnije od muškaraca, te joj češće one i prilaze:

- Prilaze mi žene na nastupima, ali i posle njih. Preslatke su mi i volim da vidim kada su tako opuštene, posebne su kao publika, ali mene privlače samo muškarci. Kada sam s nekim u vezi, bitno mi je da apsolutno sve funkcioniše, pa i seks.

Karleuša je najbolje obučena žena s javne scene

Ivana Bum Nikolić kaže da voli modu, ali je ne prati slepo, a najviše joj se dopada modni izraz Jelene Karleuše:

- Znam šta mi dobro stoji i uvek imam ideju šta bih mogla da uklopim i da se brzo spremim. Ima dosta mojih koleginica čiji mi se stil sviđa, mnoge se trude da izgledaju fantastično. Na prvom mestu je svakako Jelena Karleuša, koja nema konkurenciju. Pratim i volim modu, znam da prepoznam dobar stajling.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija