• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

20.12.2023

19:36

Anastasija pokazala sa kojom glumicom je upoređuju: Bila je žrtva prevare, a proslavila se ulogom pohlepne sestre (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Anastasija pokazala sa kojom glumicom je upoređuju: Bila je žrtva prevare, a proslavila se ulogom pohlepne sestre (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Anastasija Ražnatović objavila je na društvenim mrežama fotografiju poznate turske glumice sa kojom je često upoređuju zbog fizičke sličnosti, a domaća publika ju je upoznala u seriji "Ćerke".

Anastasija je na Instagramu podelila fotografije lepe turske glumice, a fizička sličnost sa Ražnatovićevom je neverovatna. Pozitivni komentari su se nizali. 

Foto: printscreen instagram

 

U pitanju je Hazan Turesan koju je publika imala prilike da upozna u hit seriji u kojoj je tumačila Jasemin kojom je osvojila srca domaće publike i privukla veliku pažnju svojim zlobnim i oholim likom.

Ipak, u medijima se pisalo da je ona sušta suprotnost svom liku iz serije što je kasnije i potrvđeno.

Umesto opasnice, glumica je doživela nešto što je dokazalo da je pomalo lakoverna i popustljiva. 

Podsetimo, glumicu je lažni bankar prevario za 100 hiljada turskih lira tako što je tvrdio da njen pokojni otac ima dug za osiguranje. Hazal je nakon ovog sastanka sa njim uzela kredit od banke u tom iznosu i uplatila je na račun koji joj je prevarant dao.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija