• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

21.12.2023

09:20

Kuću, dva stana, sav nakit i ušteđevinu: Lepa Lukić sastavila testament, evo kome će ostaviti svo bogatstvo

E stock/Časlav Vukojičić

Estrada

Kuću, dva stana, sav nakit i ušteđevinu: Lepa Lukić sastavila testament, evo kome će ostaviti svo bogatstvo

Podeli vest

Lepa Lukić je odlučila kome će prepisati svo bogatstvo koje ima, te je napisala testament.

 

Lepa Lukić posedije kuću, dva stana, mnogo nakita i novca, a pevačica je odlučila da sve to ostavi bratancu Radisavu, ali je u testamentu navela jedan uslov koji mora da ispuni.

- Napisala sam testament u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački, ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat - rekla je Lepa Lukić.

- Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kako svoje dete. Zato sam morala da je zbrinem i da znam da će biti dobro kada ja odem na onaj svet. Od 2011. nas dve živimo zajedno kao majka i ćerka - ispričala je Lepa za Informer.

- Mnogo je pametna, ma pametnija je od mene! Ona se nikad nije pela na sto dok ja jedem, kao što to rade druge mačke. Ima svoje granule i kada kaže: "Mjauuu", ja je pitam: "Sine, reci mi šta hoćeš, kaži majci šta želiš?" Odemo zajedno do mesta gde stoji njena posuda za hranu i ja joj sipam granule da jede. Kada se nakrka, odemo u spavaću sobu, ja ugasim svetlo, a ona se popne na krevet i čeka me da zajedno spavamo. Da živim sama, ja bih odlepila! Uz Mazu nikada nisam sama - istakla je pevačica.

Foto: G.T.

 

Podsetimo, Lepa je jednom prilikom ispričala i zašto nije imala decu.

- Ja sam se u mladosti svega odrekla da bih pevala, nisam ja nerotkinja. Prvo dete sam abortirala zbog karijere. Bila sam mlada! Kasnije više nikad nisam mogla da zatrudnim - rekla je Lepa jednom prilikom.

- Imam ja svog bratanca, unuku i unuka od rođenog bratanca za koje bih sve dala, čak i život. Njima pomažem uvek i kupujem im šta god im treba - objasnila je ona tom prilikom za Svet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija