• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

22.12.2023

10:05

Dara Bubamara otputovala s bivšim mužem u Ameriku! Pevačica i otac njenog sina usnimljeni zajedno (VIDEO)

Instagram

Estrada

Dara Bubamara otputovala s bivšim mužem u Ameriku! Pevačica i otac njenog sina usnimljeni zajedno (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Dara Bubamara otputovala je u Ameriku gde će pevati za doček Nove 2024. godine, ali je na aerodromu usnimljena ni manje, ni više nego sa bivšim suprugom Milanom Kesićem.

Dara je juče stigla u Ameriku kako bi započela svoju turneju. Ona će imati nastup već danas, a tamo će biti i za doček Nove godine, gde je najavaljeno da će pevati u Čikagu. 

Foto: printscreen instagram

 

 

Na društvenim  mrežama pojavio se snimak sa aerodroma, na kom pevačica maše nakon što je sletela, a svima je jedan detalj privukao pažnju. Naime, sa Darom je na turneju krenuo i bivši muž Milan Kesić kao i njihov sin Konstantin, koji se takođe vide na ovom snimku.

 

 

Inače, on je jednom prilikom za domaće medije progovorio o braku sa pevačicom, gde je istakao da oni zapravo nikada nisu bili u pravom braku.

- Dara i ja smo bili i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju - rekao je Milan tada i dodao:

- Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda venčali. Međutim, poslednje dve i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo hteli da se razvedemo zbog deteta. Spavali smo u odvojenim sobama. Ona je, kao i svaka žena, morala da izlazi, da upozna nekoga. Meni to nije smetalo, poštovao sam svaku njenu odluku - iskren je bio jednom Milan Kesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija