• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

26.12.2023

13:32

"Blokirala sam Slobu i Janjuša, sve su to pi*ketine" Karleušu potreslo Mihailovo samoubistvo, zarežala zbog internet nasilja

Informer/Instagram

Estrada

"Blokirala sam Slobu i Janjuša, sve su to pi*ketine" Karleušu potreslo Mihailovo samoubistvo, zarežala zbog internet nasilja

Podeli vest

Pop diva oglasila se putem svog Instagram naloga na temu internet nasilja, a tom prilikom otkrila je da se na njenoj listi blokiranih naloga nalaze Marko Janjušević Janjuš i Sloba Radanović.

Mihailo Janjušević, brat Marka Janjuševića Janjuša, izvršio je samoubistvo, a vest o njegovoj smrti potresla je čitavu javnost.

Desetine javnih ličnosti pružile su reči podrške rijaliti učesniku, a duboko pogođena oglasila se i muzička zvezda Jelena Karleuša.

Pevačica se osvrnula na tragediju, ali je tom prilikom otkrila da se na njenoj listi blokiranih Instagram naloga, zbog uvreda koje su joj upućivali, nalaze i sam Janjuš i pevač Sloba radanović.

- Čitam po portalima o samoubistvu brata onog lika Janjuša iz rijalitija, koji je najverovatnije sebi oduzeo život zbog zlostavljanja i uvreda na društvenim mrezama. Svaki put me duboko pogodi kada vidim kako razgoropađeno online zlo uzima živote. Svakom ko bez svog imena i slike, sa lažnog profila, šalje drugima ludačke uvrede, a taj neko zbog toga izvrši samoubistvo - sudila bih za ubistvo. Ako je reč o deci koja su pokazala posebnu okrutnost u napadima na slabe, takođe bih imala rigorozne mere i za njih i za roditelje. Istog momenta bi bile pronađene sve IP adrese tih ološa koji su pisali te stvari i svi bi bili pohapšeni za najteže krivično delo. Mnogo mi je žao svih koji nisu dovoljno jaki da izdrže online napad i mržnju jer znam da te online psihopate napadaju botovski u hordama i na najperfidniji i najbolesniji nacin i tako zadaju težak psihološki udarac i za najjace. Šta mislite kako znam?! Znate svi vi odlično kako znam.

- Najgore od svega je što žrtvama online linča nema ko da kaže da ga napadaju tužne poremećene pi*kice, koje bi kukale i izvinjavale bi se i plakale u policiji kao crvići. Po pravilu su to bednici u pravom životu, neuspešni i iskompleksirani, nevidljivi, nebitni... Žao mi je ovog momka pogotovo što je trpeo napade zbog brata, zbog svoje seksualnosti... da užas i apsird bude veći lično sam blokirala na instagramu tog rijaliti Janjuša upravo zbog konstantnih brutalnih online uvreda koje mi je pisao i vređao me, a da me i ne poznaje. Ali, on nije jedini. Nažalost, zbog konstantnih online uvreda najgore vrste morala sam da blokiram i mnoge druge, nazovi poznate muskarce, poput pevača Slobodana Radanovića koji se ljigavo predstavlja kao nekakav zaštitnik žena, a jednu ženu i majku napao je nebrojeno puta upravo online. Sve su to pi*ketineE, svi ti koji online vređjaju, ali sam ja te činjenice svesna i mogu da mi popuše ku*ac. Ali ima puno onih koji sa tim zlostavljanjem ne mogu da se izbore kao ja. I zato dolazi do tragedija. Svakoj žrtvi online nasilja, pretnji, seksualnog ponižavanja, ismevanja, poručujem da mogu da mi se obrate. Rešenje je u samopouzdanju i samopoštovanju. A kada poštujete i volite sebe mogu i gole slike da vam objave, da vam prete i udaraju na porodicu, posao, život, decu, izdržaćete - napisala je Jelena Karleuša na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Srbija je ovo čekala! Evo gde je i šta radi Jokić!
Košarka

Srbija je ovo čekala! Evo gde je i šta radi Jokić!

Aktuelni najkoristniji igrač NBA lige Nikola Jokić doputovao je u Republiku Srpsku, gde će u narednih nekoliko dana uživati u raftingu na Tari! Navijači se nadaju da najbolji košarkaš sveta koristi slobodno vreme kako bi napunio baterije pred nastup na Olimpijskim igrama!

31.05.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija