• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

28.12.2023

16:45

Jelka Jelisavete Orašanin izazvala buru na mrežama! Svi ostali u čudu kada su videli šta je glumica uradila (FOTO)

ATA Images

Estrada

Jelka Jelisavete Orašanin izazvala buru na mrežama! Svi ostali u čudu kada su videli šta je glumica uradila (FOTO)

Podeli vest

Jelisaveta ja na svom Instagram profilu podelila sliku novogodišnje dekoracije, a svi su ostali u čudu kada su videli kako je glumica okitila jelku.

Praznici se bliže, a jave ličnosti su se potrudile da što bolje okite svoje domove, a neki su izdvojili i po nekoliko hiljada evra na dekoraciju.

Mnogi su se putem Instagrama pohvalili svojim jelkama i dekoracijama, a to je uradila i glumica Jelisaveta Orašanin

Foto: ATA Images

 

Njena jelka je za kratko vreme privukla veliku pažnju, kako zbog toga što je prirodna, tako i zbog ukrasa. Naime, Jelisaveta je na svoju jelku stavila svega nekoliko ukrasa, što je iznenadilo sve. 

Jelisavetini fanovi se pitaju da li je ona slikala jelku u pola kićenja ili je odlučila da dom okiti u minimalističkom stilu. 

Foto: Instagram printscreen

 

 

"Malo nas je al' nas ima", "Čekaj, to je drvo, a gde su ukrasi?", "Sprda se žena, nema šanse da joj je ovo novogodišnja jelka", "Stavila bi je u mrak da joj sija, al' nema lampice...", neki su od hit komentara po mrežama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!
potresno svedočenje

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!

Radica Vlahović, sestra ubijenog radnika obebeđenja i čuvara osnovaca u OŠ "Vladislav Ribnikar," Dragana Vlahovića (53), godinu dana posle tragedije, podelila je neopisivu bol i tugu koju oseća i danas kao prvog dana kada je do nje došla tragična vest da joj je brat stradao na radnom mestu koje je voleo i gde je bio voljen

03.05.2024

11:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija