• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

28.12.2023

23:55

"Heroin sam probala iz znatiželje!" Pevačica progovorila o zloupotrebi narkotika: "Gledala sam prijatelja koji vadi zub prstima"

Informer

Estrada

"Heroin sam probala iz znatiželje!" Pevačica progovorila o zloupotrebi narkotika: "Gledala sam prijatelja koji vadi zub prstima"

Podeli vest

Snežana Mišković Viktorija, legendarna pevačica rok muzike, jednom prilikom je pričala o narkoticima.

Viktorija nije krila od javnosti da je zloupotrebljavala narkotike.

- Tek u trideset trećoj sam prvi put videla heroin, ovu drogu su koristili muzičari sa kojima sam snimala ploču. Videla sam da ti ljudi ne funkcionišu bez toga. Ja sam po tom pitanju bila prava neobrazovana seljanka, koja ništa o tome nije znala. Pojma nisam imala da uzimanje droge može da dovede do situacije da čovek umre od obične upale pluća, od gripa, da propada ceo organizam, stradaju kosti. Gledala sam jednog prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima. Heroin sam probala iz znatiželje, neznanja i radoznalosti. Posle završetka snimanja, nakon što sam ga uzela, osećala sam se kao da me je savladao grip. Kolege su mi rekle da je to početak krize. Pobegla sam ubrzo na more i više nikad nisam pogledala to svojim očima. Iglu nikad nisam probala. To sam gledala samo u „Petparačkim pričama" - ispričala je svojevreno Viktorija za Pres.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, Viktorija je svojevremeno bila učesnica rijaliti programa "Zadruga", a kako je tada otkrila, na imanje u Šimanovce ušla je kako bi dokazala da je mirna i povučena osoba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija