• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

30.12.2023

12:10

Bebe preplavile javnu scenu: Ove poznate ličnosti su dobile decu u 2023. godini

informer/ataimages

Estrada

Bebe preplavile javnu scenu: Ove poznate ličnosti su dobile decu u 2023. godini

Podeli vest

Pravi bejbi bum dogodio se ove godine na javnoj sceni, a među poznatim ličnostima neki su po prvi put postali roditelji, a nekima je u porodicu stiglo i treće dete. Pojedine ličnosti s javne scene dobili su i unučiće, a to je svakako obradovalo čitave porodice.

Među prvima koji su dobili "pojačanje" u januaru 2023. godine su Bojana Barović i Nikola Rokvić koji su postali roditelji trećeg deteta, devojčice kojoj su dali ime Angelina.

Foto: ATA Images

 

 

I Nikolin brat Marko Rokvić imao je razlog za slavlje – dobio je ćerku Dragu.

Glumac Miloš Timotijević u septembru se prvi put našao u ulozi oca nakon što je na svet došao njegov sin. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

Reperka Sajsi MC u martu je postala mama jedne male Nataše, letos je u dom manekenke Ivane Korab stigao drugi sin, Noa, kog je dobila uz pomoć veštačke oplodnje, a voditeljka i glumica Marijana Mićić u oktobru je na svet donela devojčicu Senu.

Foto: ATA Images

 

 

Glumac Uroš Jovčić i njegova supruga, pevačica Dženi Martin postali su roditelji dečaka Olivera.

Vaterpolista Nikola Rađen je, posle dve ćerke iz braka sa Anom Kokić, dobio sina Alekseja sa pevačicom Milicom Ristić.

Pevač Stevan Anđelković postao je tata devojčice Đine.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

Poznati pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus ove godine blagoslovljeni su sinom Aleksejem što ih je veoma usrećilo.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Njegova koleginica Tamara Milutinović postala je mama jedne devojčice, kojoj je zajedno sa suprugom, fudbalerom Darkom Jevtićem odabrala ime Emili.

Luna Đogani i Marko Miljković su dobili drugu ćerku, a nije manjaklo radosti zbog prinove i u domu Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša koji su dobili još jednu unuku.

Foto: printscreen/Instagram

 

 

I Ceca Ražnatović postala je baka po drugi put. Njen sin Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana dobili su drugog sina Krstana, a porodicu su usrećili informacijom da čekaju i trećeg sina.

Foto: ATAimages

 

 

Najveće iznenađenje bila je vest da je Marija Šerifović dobila sina Maria preko surogat-majke. Dečak se rodio 2. decembra u Los Anđelesu, a pevačica je s bebom nedavno došla u Srbiju.

Foto: printscreen instagram

 

 

Lepih vesti nije nedostajalo ni u svetu sporta. Dvostruka olimpijska šampionka Milica Mandić rodila je sina Mateju, a u maju, na Đurđevdan, rode su po treći put stigle u dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera.

Foto: profimedia

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija