• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. Ilić

03.01.2024

09:00

"Novu godinu, Božić, slavu i rođendane slavila sam s roditeljima iako su razvedeni": Tea Tairović o praznicima u detinjstvu i željama u 2024.

Dušan Petrović

Estrada

"Novu godinu, Božić, slavu i rođendane slavila sam s roditeljima iako su razvedeni": Tea Tairović o praznicima u detinjstvu i željama u 2024.

Podeli vest

Tea Tairović okarakterisana je kao ozbiljna zvezda u usponu, a za Informer je govorila o praznicima kako u detinjstvu, tako i sada kada je odrasla i veoma popularna. Mlada pevačica priznala je da je s roditeljima Božicom i Zoranom provodila svaki važan datum iako su oni razvedeni, a obelodanila je i šta joj je najveće razočarenje.

Godinu 2023. zaokružila si koncertima u Beogradu, Skoplju, Sarajevu, da li misliš da si mogla bolje i šta je ono što želiš?

- Zadovoljna sam prošlom godinom, ali šta je čovek bez želja? Uvek ponešto želim i svako bi trebalo tako da razmišlja čak i kada ostvari nešto što zacrta. 

Foto: Foto: Dušan Petrović

 

 

Kakvo je tvoje sećanje na Nove godine u detinjstvu? Poznato je da si dete razvedenih roditelja, a tvoja mama je jednom prilikom kazala da su i ona i tvoj otac bili maksimalno posvećeni tebi.

- Svako porodično dešavanje i konkretno kada smo bili nas troje zajedno, svako okupljanje mi je u srcu. Odnos mojih roditelja, iako su bili razvedeni, a ja sam živi primer, ništa nije poremetio moje odrastanje. Oko mene je sve bilo u znaku ljubavi. 

Dakle, Nove godine si provodila sa oba roditelja?

- Tako je, i svi praznici, Božić, Vaskrs, slave i rođendani. I dan - danas odemo svo troje na ručak, večeru i ispričamo se o raznim temama. Mi kad počnemo da pričamo tu nema kraja. Sedimo po šest, sedam sati i možemo sada već da razgovaramo kao prijatelji, a ne samo kao najuža familija.

I ovu Novu godinu si radila, a koji su to datumi za koje ne radiš?

- Za svoju slavu ne radim. To nikad. Slavimo Sv. Vasilija, 14. januara i uvek sam sa svojom porodicom. Trudim se da i Božić ne radim, ove godine ga neću raditi sigurno, Vaskrs često ne radim, ali postoje neki datumi koje ne mogu da preskočim.

Foto: Foto: Dušan Petrović

 

 

Kako bi volela da uđeš u Novu godinu i koja je to posebna želja koju bi volela da ispuniš?

- Zdravlje samo i pozitivna energija i da me to nosi kroz celu godinu.

Da li veruješ u Deda Mraza?

- Verujem, da verujem.

Kada si shvatila da Deda Mraz ne postoji?

- Mislim da je to bilo kada sam bila veoma mala i to mi je bilo jedno ozbiljno razočarenje. Ali sam ostala pri tome da Deda Mraz postoji i da ako nešto dovoljno želim da će mi se ostvariti. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija