• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

01.01.2024

19:40

Bogdan uživa sa misicom: Cecin bivši i njegova lepša polovina zajedno ušli u Novu godinu, pa sve podelili na društvenim mrežama (FOTO)

Printscreen Instagram

Estrada

Bogdan uživa sa misicom: Cecin bivši i njegova lepša polovina zajedno ušli u Novu godinu, pa sve podelili na društvenim mrežama (FOTO)

Podeli vest

Bogdan Srejović i misica Jovana Ljubisavljević uživaju u svojoj ljubavi.

Jovana Ljubisavljević, misica i nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga", uživa u ljubavi sa biznismenom Bogdanom Srejovićem, koji je široj javnosti postao poznat nakon što je uplovio u ljubavne vode sa folk divom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Foto: printscreen instagram

 

Jovana je putem svog Instagram profila podelila sa svojim pratiocima delić atmosfere iz novogodišnje noći, te stavila do znanja da je spremna za predstojeću godinu.

Bivša zadrugarka je za doček Nove godine odabrala neobičnu crnu haljinu, sa prorezima, koja joj je savršeno istakla vitku figuru, dok je Bogdan svojim stajlingom parirao svojoj lepšoj polovini.

Podsetimo, Ljubisavljevićeva je nedavno otkrila da ona i Bogdan žive zajedno,a zatim je pomenula ljubomoru:

- Ljubomora je potrebna u vezi, ali u granicama normale, srž je komunikacija. Sa Bogdanovom ćerkom imam savršen odnos i jako sam srećna i ponosna i ne bih ništa promenila. Bogdan i ja smo celina, živimo zajedno i 99 posto vremena provodimo zajedno - rekla je ona, pa progovorila o venčanju sa Srejovićem:

- Jedan dan bih pravila gala svadbu tri dana i tri noći, a drugi dan bih se negde udala da niko ne zna, ali svakako ćete biti obavešteni - rekla je Jovana za "Blic".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija