• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

02.01.2024

13:47

Vlasnik lokala u kom je povređen MC Stojan izneo svoju stranu priče: "Zvao je mog sina i izvinjavao mu se"

ATAIMAGES

Estrada

Vlasnik lokala u kom je povređen MC Stojan izneo svoju stranu priče: "Zvao je mog sina i izvinjavao mu se"

Podeli vest

Muzičar Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, povređen je nedavno u Sopotu, a sada je i vlasnik lokala u kom se sve desilo rekao svoju stranu priče!

MC Stojan se povodom incidenta nije oglašavao, ali je zato na njegovom storiju objavio snimak na kojem se vidi prevrnut kvad. Pored slike je napisao da je "imao sreće" i da je zadobio manje povrede.

Foto: Instagram/printscreen

 

Vlasnik lokala u kojem se Stojan, kako se saznaje, navodno napio, pa pao u gajbe niz stepenice i povredio se, tvrdi da nikakvog nasilja i tuče nije bilo. Vlasnik lokala takve insinuacije demantuje, s obzirom na to da je Stojan policiji tvrdio kako ga je neko napao i tukao.

- To je moj lokal, sin je ostao to veče tu. Svi su bili pijani, sedeli su tu i svi su bili pijani. Nisam ni obraćao pažnju, nisam ni znao da je on tu. Moj sin je bio tamo, rekao im je da idu jer je prošlo dvanaest sati iza ponoći. Niko nikog nije udario tu, verujte mi. Svako veče je tu problem sa gostima kad treba da se izađe, ja radim do dvanaest, a oni bi bili do jutra, ne mislim na Stojana nego na goste. Oni su izašli iz kafane u dvanaest sati, a on je kažu otišao u Dom zdravlja u četiri, ili pola pet izjutra..... Pojma nemam ni šta je rekao taj MC Stojan, ja ga ne poznajem, ne slušam tu muziku - ističe ovaj čovek za Telegraf.

 

Foto: Printscreen/You Tube

 

Kako kaže, Stojan je kasnije nazvao njegovog sina da mu se izvinjava, a policija je obavila svoj deo posla.

- Nije on agresivan, taj MC Stojan. Kažu da je bio još par puta, ali ja nikada nisam bio u lokalu kad je bio tu. Video sam kad je ušao tu, da je častio pićem sve. On se čuo sa mojim sinom i rekao da će doći da se izvini. Policija je od sina uzela samo izjavu, od mene nisu jer i nisam bio tamo - zaključio je vlasnik lokala u Sopotu za Telegraf. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija