• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

04.01.2024

15:28

Cipka presekla, neće više da pije: "Bude me sramota čim otvorim oči"

ATAIMAGES

Estrada

Cipka presekla, neće više da pije: "Bude me sramota čim otvorim oči"

Podeli vest

Aleksandra Tadić Cipka otkrila je da je na početku karijere pila alkohol jer je od starijih kolega dobila savet da pred svaki nastup treba da „drmne“ nešto žestoko.

Kako se sve češće diskutuje o konzumiranju alkohola među muzičarima, pevačica je prokomentarisala tu temu iz ugla zrele osobe.

Foto: Branko Pantelić

 

- Rekla sam to, i stvarno je tako bilo. Moje kolege i stariji kažu da tako to mora, kao nešto da popijemo, da se opustimo, da se nazdravi, i ja sam tako za njima sledila te običaje, ali sam videla da meni to ne odgovara. Ja sam stvarno neko od retkih koga alkohol spušta i nisam svoja, pa sam prestala da konzumiram alkohol -  rekla je ona, a zatim otkrila kako je rešila da više ne pije.

Aleksandra Tadić Cipka „Probudim se i bude me sramota“

- Bilo je takvih situacija gde sam ja presekla. Stvarno mi nije potrebno da se probudim i da me bude sramota. Svaki put kada sam popila jednu čašicu bude me sramota. A sad kako ne pijem ništa, ustanem i zaboravim gde sam bila, uopšte me ne zanima. Tako opušteno ustanem i funkcionišem, stvarno je taj alkohol nešto najgore što čoveka može da zadesi.

Foto: ATA Images

 

Cipka je sa osmehom na licu otvoreno govorila o koleginici Aleksandri Prijović i njenom izuzetnom uspehu koji je postigla do sada.

- Za mene je ona najbolja pevačica ikada od svih. Ja sam to rekla i pre nekoliko godina i uvek to govorim o njoj. Jako mi je drago što je uspela u tome da bude broj jedan, jer stvarno zaslužuje sve ovo što je danas. Tolike pune Arene u Hrvatskoj, u Sarajevu, Čair je rasprodala. Baš mi je drago zbog nje, želim joj svu sreću i da bude na tronu, jer stvarno to zaslužuje - rekla je iskreno, i dodala:

- Ona je jedan fer plej igrač. Malo kada se osvrnemo iza, u naše velike zvezde, pa se nisu podržavale, svađale, pričali ružno jedni o drugima. Ona je neko ko je podržavao uvek svakog i to se isplati, biti dobar čovek.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija