• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V.Đ.

06.01.2024

07:12

"Ostarićemo zajedno": Katarina Grujić i Marko Gobeljić otvorili vrata svog doma, progovorili i o prinovi: "Nastojaćemo da Katji podarimo i brata i sestru!" (FOTO)

Masha Bandjur

Estrada

"Ostarićemo zajedno": Katarina Grujić i Marko Gobeljić otvorili vrata svog doma, progovorili i o prinovi: "Nastojaćemo da Katji podarimo i brata i sestru!" (FOTO)

Podeli vest

Katarina i Marko ispričali su za Informer da je njihova ljubav svakog dana sve jača, kao i da bi voleli da uskoro dobiju još dece.

Želja nam je da ostarimo zajedno, kažu složno i gotovo uglas Katarina i Marko Gobeljić! Pevačica i fudbaler su otvorili vrata svog raskošnog doma na Novom Beogradu i u prijatnom razgovoru za Informer otkrili kako neguju svoju ljubav, odnose, te kako rešavaju nesuglasice.

Foto: Masha Bandjur

 

- Nikada ne legnemo u krevet ljuti. Dok ne rešimo nesporazume, ne odlazimo na spavanje. Volimo se više nego prvog dana i ubeđeni smo da će naša ljubav s godinama samo rasti, a u brak kao instituciju verujemo oboje - kaže Kaća, koja se za Marka udala nakon godinu i po dana veze, a u skladnom braku uživaju već dve i po godine. Kao kruna njihove ljubavi, pre dve godine rodila se Katja, a zaljubljeni par priželjkuje još dece:

- Nastojaćemo da Katji podarimo i brata i sestru. Maštamo o velikoj porodici s bar troje dece i voleli bismo da starosna razlika među njima bude minimalna kako bi mogli da se druže.

Foto: Masha Bandjur

 

Pevačica i fudbaler su već neko vreme razdvojeni, jer Marko zbog poslovnih obaveza u fudbalskom klubu Kafisija živi u Atini. Ipak, kada su zajedno, sve kućne poslove rade skupa.

- Ne delimo poslove na ženske i muške. Marko se ne libi ni da usisa stan ni da spremi večeru, ali uglavnom to obavljam ja. On mi mnogo pomaže oko Katje, pa kada mu je ostavim i na nekoliko dana, ukoliko zbog posla moram da otputujem, ne brinem da li je gladna, okupana... Tu su, naravno, i naši roditelji da priteknu kada zatreba, ali najveći deo poslova obavljamo sami - kaže Kaća, sa čim se slaže i njen suprug.

Na pitanje kakva je Grujićeva domaćica i kuvarica Gobelja bez razmišljanja odgovara:

- Odlična! Nemam ni jednu jedinu zamerku. Znala je da kuva i pre nego što je mene upoznala, a otkad je postala majka, još se više usavršila. Zbog brzog načina života često poručujemo hranu, ali ja ipak najviše volim kada mi ona nešto spremi - iskren je Marko.

Prvi Božić bez oca i supruga

Ovo je prvi Božić koji će Grujićeva proslaviti bez oca i supruga.
- Ove godine na Božićnoj trpezi faliće i tata i Marko, ali šta je, tu je. Tata je poslom u Crnoj Gori, a Marko u Atini. Moja mama, sestra Bojana sa sinom Lavom, Katja i ja bićemo sami, ali ćemo uživati u božićnoj trpezi koju nas tri pripremamo. Ispoštovaćemo sve običaje, umesiti česnicu...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija