• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

08.01.2024

16:12

Šokantna odluka Marine Visković: Zbog ljubavi ću ostaviti pevanje!

Dušan Jauković

Estrada

Šokantna odluka Marine Visković: Zbog ljubavi ću ostaviti pevanje!

Podeli vest

Zbog ljubavi ću ostaviti pevanje, kaže Marina Visković za Informer!

Jedna od najatraktivnijih pevačica s domaće javne scene i dalje je sama, ali kaže da, ukoliko bi se pojavio čovek njenog života, spremna je da sve drugo žrtvuje zbog njega.

- Verujem u ljubav i žao mi je što vidim da sve više ljudi odustaje od nje. Ili ću se udati za ljubav svog života ili se nikada neću udati. Onaj pravi može biti samo moja podrška, a nikako kamen spoticanja - kaže Marina i dodaje da bi zbog partnera bila spremna i da se odrekne karijere:

- Naravno da bih! Sa porodicom se menjaju i prioriteti, ali radiću sve po svom osećaju.
Viskovićeva kaže da je sama zbog toga što nije jednostavna i lako dostupna muškarcima. Smatra da onaj pravi mora da se bori i izbori za njenu naklonost:

- Ne upadam olako u veze i nije lako sa mnom! Volim kada je muškarac pre svega dobar čovek, ali i džentlmen. Mora da bude ostvaren i jak, da bude sličan meni i da neprestano radi na sebi... Pravi muškarac ženu čini boljom i srećnijom. Naravno, podrazumeva se da uvek mora da bude uz mene, kao i ja uz njega, šta god da se desi - kaže Marina za Informer.

Foto: Dušan Jauković

 

Pevačica kaže da je davno prestala da broji godine, te da se ne plaši onih koje dolaze.

- Godine mi ništa ne znače, najvažnije mi je da smo živi i zdravi. Osećam se nikad bolje i uživam! U top sam formi, znam šta želim, znam šta ne želim, pratim svoje osećaje... Naučila sam da hrabro prihvatam poraze i radim na svojim greškama. Trudim da se da iz sebe svaki put izvučem maksimalni potencijal. U dvadesetim godinama sam se tražila, formirala... Tridesete su mirna luka i vreme za neke ozbiljne i odgovorne stvari. Sve dođe i prođe, a osoba koja je dobra sebi, dobra je i drugima - kaže atraktivna brineta.

Budućnost je ne plaši jer od nje ništa ne očekuje:

Foto: Dušan Jauković

 

- Sebe za deset godina vidim kao srećnu, a možda ću tada čak i bolje izgledati. Ništa neću forsirati, jer verujem da se sve namesti onako kako treba i ako je suđeno, suđeno je, ako ne, idemo dalje... Najlepše stvari su ionako spontane!

Foto: Dušan Jauković

 

 Ne umem da kuvam, samo sendvič znam da spremim

Marina Visković važi za jednu od najzgodnijih žena s javne scene, a iza toga se kriju naporni treninzi i balansirana ishrana. Ipak, pevačica ne krije da joj kuvanje nije jača strana te da je to preterano i ne zanima:

- Umem jedino sendvič da napravim, a umem i ovsenu kašu! Toliko od mene i kuvanja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija